AEGEE-Utrecht vs het Coronavirus

In verband met het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om alle activiteiten (inclusief de borrels) af te gelasten tot 1 juni. We vinden dit heel erg jammer en proberen voor zoveel mogelijk vervangende online activiteiten te zorgen, zodat we samen de quarantaine tijd doorkomen. 

Online activiteiten!

Vervangende online activiteiten die we nu hebben gepland zie je hieronder:

What do you meme?

Elke dag zal er om 11 uur een meme zonder tekst worden geplaatst op de facebook (AEGEE-Utrecht leden). De bedoeling is dat er captions worden verzonnen en in de reacties worden gedeeld. Aan het eind van de quarantaine zullen wij de leukste uitkiezen en in het zonnetje zetten.

Black stories

Er is een whatsapp groep aangemaakt, hier zal er elke dag een Black story in gedeeld worden om zo het mysterie te ontrafelen.

Woensdag borrel

Om toch de borrel sfeer erin te houden willen we jullie graag uitnodigen op de nieuwe online borrel locatie. Dit zal 'fake' habbo hotel worden. Waarom fake? Nou dan heb je gratis coolere meubels en kan de boot beter worden na gemaakt.

Waarom niet Minecraft? Minecraft is niet voor iedereen toegankelijk omdat het geld kost. We blijven studenten.

Welke site? Er zal woensdag een uitgebreider bericht volgen over deze borrel!

Crazy 88

Er zal een Indoor Crazy 88 georganiseerd worden waarbij er elke dag een opdracht zal worden gedeeld. Je zal de crazy 88 in een groepje volgen. Je kan je met een groepje opgeven maar ook alleen! Dan delen wij je in bij een leuk groepje. Hoe dit verder in zijn werk gaat zal je te horen krijgen als je je hebt opgegeven. 

 

Ook is er een facebook groep voor alle AEGEEans door heel Europa die leuke activiteiten organiseren, neem daar vooral een kijkje! 

We zijn van plan nog andere activiteiten online te organiseren binnen Utrecht.

Ook horen we graag jouw ideeën. Heb je een leuk idee voor een online activiteit? Vul dan dit formulier in.

Om het binnenzitten nog leuker te maken, heeft de AcCie een lijst met films die je gezien moet hebben voor je samengesteld. Deze vind je hier.

Voor meer informatie over waar je alles kan vinden, check de AEGEE-Utrecht leden Facebookgroep, kijk in onze WhatsApp groep of vraag het aan de leden!

Activiteiten georganiseerd door leden

Maandag 23-03 om 20:00:
Team Kechclub presents Netflix Party!
 
 
Dinsdag 24-03 om 20:00:
Team Groen presents Cards Against Humanity!

 
Woensdag 25-03 om 20:00 (voor de online borrel):
Team Beam organiseert een pubquiz!
 
 
 

Europese activiteiten

Vanwege de vele besmettingen met COVID-19, zijn alle AEGEE-Europe events tot 12 April afgelast. Tevens gaat de spring Agora Yerevan op de geplande datum (6 tot 12 mei) helaas niet door.

De aanmeldperiode voor SU's zijn met een maand uitgesteld. Voor meer updates volg:

https://www.facebook.com/aegee/

en

https://www.facebook.com/AEGEE.SU/