AEGEE-Utrecht vs het Coronavirus

Op dit moment hebben we weinig fysieke activiteiten. Wel hebben we elke week een online borrel! En organiseren we daarnaast nog andere corona-proof activiteiten. Meer weten? Vind ons op Instagram en Facebook, kom een keer langs op een online borrel en meld je aan om met iemand mee te gaan naar de online borrel via dit formulier. Of stuur ons een mailtje als je interesse of vragen hebt!

We hebben bijvoorbeeld enkele online filmavonden en spelletjesavonden gehouden, een herfstwandeling gemaakt in kleine groepjes en maken we af en toe snackpakketjes voor tijdens de borrel. Tot midden maart houden we het bij online activiteiten; denk bijvoorbeeld aan een online escaperoom!

Niet alleen AEGEE-Utrecht past zich aan, ook AEGEE-Europa past zich aan! Door middel van goed contact via een quarantaine Facebook groep voor alleen AEGEE leden uit heel Europa, worden er veel online activiteiten georganiseerd om contact te blijven houden en nieuwe contacten te leggen.

Een van onze commissies heeft een lijst met 'must see films' gemaakt voor de dagen dat je toch binnen moet blijven, die je hier kan vinden. 

AEGEE vs Corona

AEGEE-Utrecht corona routekaart