Lentro: (Lente introductie) 2 - 20 maart (inschrijving voor NIET-AEGEE leden)

Ook dit jaar wordt er weer een fantastische lentro georganiseerd vol leuke activiteiten! Ben je nog geen lid van AEGEE en wil je alle ins en outs over de vereniging te weten komen? Of ben je al lid en heb je gewoon zin in super leuke activiteiten? Schrijf je dan in voor de lentro van 2 – 20 maart!

Geplande activiteiten zijn onder andere: twee uur lang poolen met onbeperkt bier, wijn en fris bij Poolcafé Hart van Utrecht, een pubquiz, een European Night,  en heel AEGEE bakt.

Geen zin om alleen naar activiteiten te gaan? Maak je geen zorgen! Je zal vlak van tevoren worden ‘geadopteerd’ door twee lieve lentro ouders en zo vorm je een familie met andere lentro lopers :).

Alle activiteiten vinden in de avond plaats zodat je geen colleges hoeft te missen! Het gaat om zo’n 8 activiteiten/thema borrels, maar je kunt bij zo veel activiteiten aanwezig zijn als je zelf wilt.

 

UPDATE: Door een te goede deal kan het zijn dat iedereen die zich vanaf nu inschrijft niet meer mee kan doen aan de Foodcie. Natuurlijk kun je wel aan alle andere activiteiten meedoen en we kijken nog naar de mogelijkheden m.b.t. de Foodcie!

 

Inschrijving voor de lentro is vrijblijvend, dus als je na de lentro toch liever geen lid wordt, is dat geen probleem!

Klinkt dit je al goed in de oren? Dan hebben we nog beter nieuws, want meedoen kost maar €12.50!

Wanneer was het?
Vanaf: 02-03-2020 18:00
Tot: 20-03-2020 23:59
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€12,50

De inschrijf deadline voor deze activiteit is verstreken, inschrijven is helaas niet meer mogelijk.