Bestuursinteressediner

De afgelopen maanden zijn voorbijgevlogen en het is alweer tijd om op zoek te gaan naar het XXXIVe bestuur der AEGEE-Utrecht! Zit jij soms wel na te denken over hoe het zou zijn om bestuur te zijn, lijkt het je interessant, of heb je al je plannen al klaar liggen en wil je alleen nog maar die twee kleine vragen stellen? Kom naar het bestuursgeïnteresseerden diner! De avond is bedoeld om een beter inzicht te geven in wat een bestuursjaar nu eigenlijk inhoudt, en wat je nu precies doet als Praeses, Ab Actis, Fiscus of Assessor. Daarnaast heb je tijdens het diner de kans om ons het hemd van het lijf te vragen. Geen zorgen, je bent na dit diner niks verplicht: het is voor alle geïnteresseerden!

Wat kost het?

max. €18,-

Wanneer is het?

25 februari 18:00

Waar is het?

De Pnyx

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.