Datediner met Delft

Wil jij nog vóór Valentijnsdag de liefde van je leven ontmoeten? Of misschien iemand om je fantasieën mee te beleven? Op dinsdag 12 februari organiseren we samen met AEGEE Delft een speciale avond waar je andere AEGEE leden kan ontmoeten. We zullen genieten van een heerlijk drie-gangen diner van de kookcommissie van Delft en je kan deelnemen aan speeddates. Na dit event zal de wekelijkse Delftse borrel plaatsvinden. Schrijf je snel in en wie weet ontmoet je iemand die net zo kinky is als jij…

Let op: Leden van Utrecht dienen zowel deze machtiging te tekenen, als onderstaand formulier in te vullen om mee te kunnen doen aan het speeddaten!

https://goo.gl/forms/qm80dIGc0zcxNlGg1 


Wat kost het?

€5

Wanneer is het?

dinsdag 12 februari 19.30

Waar is het?

Sociëteit Tyche, Oude Delft 123, Delft

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.