Foodcie: Koken met K3

Deze FoodCie gaan we er weer een gezellige boel van maken door lekker eten te combineren met de altijd vrolijke muziek van K3! Heb jij ook zin in lekker eten terwijl je met iedereen gezellig meezingt met K3? Kom dan woensdag 20 maart naar de FoodCie voor een heerlijk én muzikaal 3 gangen diner voor maar €4,50!

Doe je mee aan de lentro? Meld je dan niet hier aan, maar via je ouders!

Wanneer je je later dan 48 uur van tevoren afmeldt dan zullen we helaas je inschrijvingsgeld afschrijven. Wanneer je er wel bent zul je het geld gewoon ter plekke betalen (pinnen) en vervalt de machtiging.

Wat kost het?

€4,50

Wanneer is het?

20 maart 19:30

Waar is het?

De Oude Buis (Vondellaan 1c)

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.