Gusto adspiranten: bootje varen

Hola señoras y señores! Wij, Tess, Robin en Ellen, willen als Gusto-aspiranten gebruik maken van de mooie zonnige dagen en zwoele zomernachten die eraan zitten te komen! Daarom organiseren wij dinsdag 28 mei een boottochtje varen door de grachten van ons mooie stadsie! Wij zorgen voor het bootje, de Sangria & hapjes en de muziekjes!

Handig om te weten:
Er passen 12 mensen in een sloep, gezel! Vol is vol! Er komt een wachtlijst voor de extra aanmeldingen. Als er nog 6-12 aanmeldingen bij komen zal er nog een sloep bijgehuurd worden! Dus meld u aan! Hoe meer mensen; hoe meer vreugd en hoe goedkoper (!!)

Wat kost het?

€10

Wanneer is het?

28 mei 19.00

Waar is het?

Oudegracht 275 aan de werf

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.