Introkamp 2017 - The Legend of AEGEE

Om jouw eerste jaar bij AEGEE-Utrecht op een waardige manier in te luiden zal een spetterend Introductiekamp plaatsvinden. Dit waanzinnige weekend (15 t/m 17 september, zet het in je agenda!) staat volledig in het teken van games! Samen met jouw party, ofwel AEGEE-familie, heb jij de opdracht de rest van het kamp te verslaan. Speel samen met ons The Legend of AEGEE en versla Bowser, Wario, zombies, Monsters en draken.

Wij beloven jou spellen, eten, drank, een dosis gezelligheid, de kans om vrienden voor het leven te maken en AEGEE-Utrecht van binnen en buiten te leren kennen. Tot dan!

Voor vragen over het introkamp kun je mailen naar: introcie@aegee-utrecht.nl

Wat kost het?

max. €69,-

Wanneer is het?

vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017 vanaf +/- 13:00

Waar is het?

Bakkeveen

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.