Ledenweekend 2019

Weten jullie nog die ene keer op die geweldige boerderij ergens in Brabant. De hele dag in het gras liggen, lekker met de tuinslang elkaar compleet zeik spuiten, bordspelletjes spelen in de zon en 's avonds lekker liedjes zingen en chillen bij een kampvuur (of gewoon mokerhard bier drinken in de zuipschuur met je mede leden).  Juist! Dan denk je waarschijnlijk terug aan het ledenweekend.

Ook dit jaar kunnen wij als LedenweekendCie weer trots aan jullie mededelen dat er van 24 tot 26 mei een geweldig weekend gaat plaatsvinden, die de geschiedenisboeken in zal gaan als LE-GEN-DA-RY. Ook zal er weer een mooi thema aan de pas komen, maar deze verklappen wij jullie nog even niet. Wel geven wij elke week een mooie hint op facebook. Verzamel ze allemaal en wie weet kom jij dan achter de locatie en het thema.

Schrijf in ieder geval allemaal alvast bovenstaande data in je agenda en meld je gauw aan, hier wil je bij zijn!

Wat kost het?

max €59,-

Wanneer is het?

vrijdag 24 mei t/m zondag 26 mei

Waar is het?

???

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.