Nedertop Leden Weekend

Het is tijd, de hoogste tijd. Vorig jaar werd er geschiedenis geschreven: in 2018 werd voor het eerst het Nedertopweekend georganiseerd. Dit unicum was een zodanig succes dat er maar één logische keuze was.. Tijd voor een Nedertopweekend 2.0! Nog crazier! Nog spectaculairder! En nog meeeer BIER!

Ontdek welke local nou echt de beste drinkers van de lage landen heeft! Leer AEGEEers kennen die slechts op een treinreisje afstand zitten. Verbreed je kennis, speel awesome games en overleef de European Night.
Bijzijn is meemaken! 

Om aan te melden, schrijf je in via deze machtiging én vul onderstaande Form in:


https://goo.gl/forms/sqld6kqSKkhv7RM52


Wat kost het?

max. €60 (incl. eten, bier, wijn en fris!)

Wanneer is het?

22 t/m 24 februari

Waar is het?

De Klonie

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.