Activitities Utrecht

Foodcie Januari

Na het treurige nieuws dat de landelijke lockdown tot het begin van februari verlengd is, heeft de FoodCie besloten om jullie van de perfecte afleiding te voorzien. Wij zorgen ervoor dat je een avond even totaal niet hoeft te denken aan de centjes en het beperkte sociale leven. 

Op 27 januari kan je namelijk GRATIS genieten van een prachtig gerecht. Ja zeker, gratis! Het enige dat je op de desbetreffende dag moet doen is het kookpakket ophalen tussen 17 en 18 uur op een van de twee locaties in Utrecht. Vanaf 18:30 kan je aanschuiven bij de Discord en daarna gezellig meekoken en eten met de rest van de vereniging. Er is beperkt plek dus schrijf je snel in. Tot dan!

Pakketjes kunnen worden opgehaald op de volgende twee locaties:

  • sequoia- burgemeester Fockema Andreaeplein
  • En Nido- van heuven goedhartlaan

Wanneer: 27 januari 

Waar: Discord

Tijd ophalen: tussen 5 en 6

Koken : half 7

Kosten: GRATIS

Wanneer is het?
Vanaf: 27-01-2021 18:30
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!

AEGEE's Gambit

Leden van AEGEE hebben binnenkort de kans om hun schaakskills op de proef te stellen. Het zojuist omgetoverde E-sportcie organiseert een online competitie in het thema van The Queen's Gambit! Op 28 januari beginnen wij met een schaakles voor mensen die nog maar weinig (of geen) schaakervaring hebben - of voor mensen die nog even willen 'warmlopen'. Kort daarna begint de echte competitie en iedereen van beginner tot gevorderde mag meedoen. De winnaar van deze competitie wint zijn of haar eigen meereis schaakbord en kroont zichzelf tot 'Queen of AEGEE' 😍

 

Wat? De schaakcompetitie!

Wie? Alle leden van AEGEE die graag schaken of willen leren schaken

Waar? Online

Wanneer? Op 28 januari om 19:00 is de schaakles en om 19:30 begint het toernooi

Waarom? Het is superleuk en je kan een meereis schaakbord winnen!

Wanneer is het?
Vanaf: 28-01-2021 20:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!

AEGEE Kleiborrel

Na de prachtige schilderijen die zijn gemaakt bij de Bob Ross schilderborrel is het opnieuw tijd om onze handen uit de mouwen te steken en creatief bezig te zijn. Daarom gaan we een avond lekker kleien! Creëer je eigen prachtige kleicreatie met een stuk klei dat je GRATIS kan komen ophalen bij Leonoor! Samen op Discord zullen we lekker gaan kleien en kan je zo een prachtig kleiwerk maken en die mag je nog houden ook (of op de Pnyx komen brengen wanneer het weer open is)!

 

Wanneer is het?
Vanaf: 03-02-2021 20:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!

Online exchange met AEGEE-Plzen

Het is tijd voor iets compleet anders deze keer! Aangezien we dit jaar helaas niet zo veel kunnen reizen als we hadden gewild, moeten we een andere manier verzinnen om mensen te leren kennen. Daarom hebben we samen met AEGEE-Plzen besloten om een online exchange te doen! Plzen is natuurlijk de stad van herkomst van pils, dus pak er lekker een pilsje bij zodat we kunnen pilsen met AEGEE-Plzen! 

Hoewel we de exchange graag fysiek zouden doen, laat corona dat helaas nog niet toe, maar dit is de perfecte kans om alvast wat mensen te leren kennen. AEGEE-Plzen heeft namelijk gezegd dat ze deze online exchange graag willen opvolgen met een real-life exchange in de toekomst ;) 

Om elkaars leden dus wat beter te leren kennen, houden we deze online exchange bij een avond vol leuke spelletjes, waaronder een paar icebreakers en misschien wel een potje Among Us of een Pubquiz! Schrijf je dus snel in, want hoe vaak kun je dit jaar nou eigenlijk zeggen dat je met mensen uit Tsjechië hebt gekletst en spelletjes gespeeld?

 

Wie: leden van AEGEE-Utrecht en AEGEE-Plzen

Wat: Online Exchange!

Waar: Discord (link volgt)

Wanneer: 4 februari, 19:00 uur

Wanneer is het?
Vanaf: 04-02-2021 19:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!

Open borrel 1: Spelletjesborrel

Dit is de inschrijflink voor AEGEE leden en geïnteresseerden.

-----------------------------------------------------------------------------------

Heb je interesse in onze vereniging? Wil je onze leden leren kennen en de sfeer proeven? Kom dan naar de spelletjesborrel vol met gezellige Get To Know activiteiten en andere games! 

Ben je een AEGEE-Utrecht lid en wil je kennismaken met potentiële nieuwe leden? Kom langs en laat zien hoe gezellig onze vereniging is!

Deze spelletjesborrel wordt via Gather Town gehouden. De link hiervoor ontvang je op je mail.

 

Wanneer is het?
Vanaf: 10-02-2021 20:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!