Clubs

Oud-bestuursledenclub
Waarom zou je bestuur van AEGEE-Utrecht worden? Omdat je AEGEE leuk vindt? Erin geloofd? Nee joh, stiekem wilde je gewoon altijd al deel uitmaken van deze roemruchte club: de Honorairs bestuursleden! 


QuizQlub
Iedere maand lokt de QuizQlub AEGEE’s bierdrinkende betweters naar de boot om met elkaar de strijd aan te gaan voor prijzen en eeuwige roem. Wat is het meest uitgeleende boek in de bibliotheek van Guantanamo Bay? Wat waren diamanten volgens de oude Grieken? Wat is internationaal de meest bekeken tv-serie aller tijden, met kijkers in 142 landen? Zomaar een paar voorbeeldvragen om erachter te komen of meedoen met de pubquiz wat voor jou is. Durf je het aan?


Chicks and the Dicks
Het begon allemaal bij de wc-selfies; toen was er eens een avond en maakten we een groepschat om ze te delen. Phil was de enige jongen dus de naam Chicks and a Dick was ontstaan. Er volgden chillavonden, parksessies en heel veel verhalen. En niet te vergeten de onverslaanbare pubquizavonden. De band werd steeds hechter en hechter. Ook de band met René werd steeds beter en na een dronken Koningsnacht kwam hij er ook bij. Toen werd het Chicks and the Dicks. Onze vriendschap is apart maar erg leuk en zeker een vriendschapsband voor het leven.


Oud-LiftCie
Na samen drie liftweekend neergezet te hebben kwam het einde voor de LiftCie 2016/2017 in zicht. Nou, niet als het aan hen lag! De skere dames en heren zijn voorlopig nog niet uitgespeeld.