Header Agora Bergamo

Commissies

Een commissie, vaak afgekort tot ‘cie’, is een groep leden van AEGEE-Utrecht die samen een event of activiteit organiseren. Ook hebben we commissies met een ondersteunende functie. In een commissie zitten is een leuke manier om (nog meer) nieuwe vrienden te maken in de vereniging en je kunt het ook nog eens op je cv zetten!


VIe lustrum logo

Het VIe Lustrum!

Dit jaar vieren wij het VIe lustrum der AEGEE-Utrecht! Een bijzonder jaar, want onze mooie vereniging wordt dit jaar dertig. Onder het genot van blauw-witte ballonnen, taart en meters bier is het thema van het lustrum onthuld: GET CONNECTED: NOG ÉÉNTJE DAN!
Een lustrum is een bijzondere gebeurtenis die we maar eens in de vijf jaar hebben. Hiervoor is er een aparte commissie die dit bijzondere feestje begeleidt. Sien, Dagmar, Pim en Makolies zullen dit jaar het Lustrum organiseren. 

Om dit mooie jaar te laten slagen heeft de lustrumCie hulp nodig van andere commissies. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan hier!

Lokale commissies

Hoewel AEGEE-Utrecht een onderdeel is van een groot Europees netwerk, is er in Utrecht zelf ook genoeg te beleven. Naast de wekelijkse borrel worden er verschillende activiteiten georganiseerd door verschillende commissies. Benieuwd naar onze lokale commissies? Klik dan hier!

Reiscommissies

Reizen

Wat is een internationale vereniging zonder reisjes? Commissies van AEGEE-Utrecht organiseren zowel weekendjes weg voor onze eigen leden, als langere vakanties in Utrecht voor AEGEE-ers uit andere steden. Meer lezen?

Promotie

Deze commissies zijn het gezicht van de vereniging naar buiten. Het doel is nieuwe leden werven, de naamsbekendheid verbeteren, en uiteindelijk om die nieuwe leden zich ook thuis te laten voelen bij de vereniging. Deze commissies komen met de gekste ideeën. Meer lezen?

Ondersteunend

Het bestuur kan op sommige punten zeker ondersteuning gebruiken, zoals de kennis van de Webcie over de ICT, de ervaring van de RvA over het besturen van een vereniging en natuurlijk is een kascommissie ook onmisbaar! Meer lezen?