Gezelligheid

Disputen

Wil je nog meer uit AEGEE halen? Dan is een dispuut misschien wat voor jou. Een dispuut is een besloten vriendengroep binnen AEGEE-Utrecht. Ze bestaan uit meerdere jaarlagen en organiseren ieder jaar activiteiten voor de vereniging. Om je bij een dispuut aan te sluiten moet je uitgenodigd worden. Elk dispuut heeft een eigen karakter, hieronder stellen ze zich alle vier voor.

ZM header 2017

Zauvijek Moja

Het eerste Damesdispuut der AEGEE-Utrecht: Zauvijek Moja. Deze paarse dames met een hart van goud houden van gezellig samenzijn, dansen, feestjes, maar ook van thee drinken en grote of kleine avonturen in binnen- en buitenland! Meer lezen?

Gusto met vlag

Gusto

Bij de meiden van damesdispuut Gusto is het altijd zomer en altijd feest. Wij zijn namelijk een vriendinnengroep met een warm Spaans tintje. Al onze meiden zijn ongelofelijk verschillend en deze diversiteit brengt ons elke keer weer avontuur, gekkigheid en plezier. Meer lezen?

A.U.R.U.M.

Herendispuut A.U.R.U.M. staat voor de gouden combinatie tussen cultiveren en consumeren. Het geloof dat er aan elke cuisine een cultureel verhaal ten grondslag ligt. Een verhaal dat ontdekt, verkend en verslonden moet worden. Meer lezen?

Hespera

Hespera

Hespera is appeltje (g)eitje! Ons doel is om actief bij te dragen aan AEGEE-Utrecht, door bijvoorbeeld een survival reis te organiseren naar Carcassonne of op de boot heel hard Wonderwall te zingen. We zijn een leuke en gezellige vriendengroep die samen grenzen verleggen in Europa én Utrecht. Meer lezen?