Lokale Commissies

Hoewel AEGEE-Utrecht een onderdeel is van een groot Europees netwerk, is er in Utrecht zelf ook genoeg te beleven. Naast de wekelijkse borrel worden er verschillende activiteiten georganiseerd door verschillende commissies. Benieuwd naar onze lokale commissies?

FoodCie

FoodCie

De FoodCie is de lekkerste commissie van AEGEE-Utrecht! Elke maand wordt er voor een klein prijsje een heerlijk 3 gangen diner gekookt. Met gerechten uit alle windstreken is het altijd weer een verassing wat de FoodCie op tafel gaat zetten.

SportCie

Deze commissie is ervoor verantwoordelijk dat AEGEE’ers niet in couch potatoes veranderen. Door het jaar heen organiseert de SportCie verschillende sportactiviteiten, waaronder onze deelname aan de Batavierenrace. Dit is de grootste studentenhardloopwedstrijd van Nederland en AEGEE-Utrecht doet al jaren trouw hieraan mee. Deze race is naast sportief ook vooral heel erg gezellig.

BorrelCie

De tappers zijn het kloppende hart van de borrel. Met een groep van zo’n 15 leden zorgt de BorrelCie dat alle leden van hun welverdiende koude biertjes voorzien worden op de woensdag avond. Ook zet de BorrelCie een paar keer per jaar een knallend themafeest neer waarop de meest spannende roddels ontstaan en de leden pas in de vroege uurtjes kruipend naar huis gaan. Kortom: de BorrelCie is de commissie die jouw borrelavond onvergetelijk maakt!

GoCie

Deze commissie steunt iedereen jaar een goed doel, gekozen door de leden van de GoCie. Vervolgens gaan we geld op halen voor het goede doel door leuke activiteiten te organiseren! Hierbij kun je denken aan misschien een benefietconcert, een borrel avond of een etentje voor het goede doel! Samen kunnen we de wereld verbeteren!

IntroCie

Elk jaar organiseert de IntroCie het introductiekamp voor de nieuwe eerstejaarsleden. De introductie is geen ontgroening, maar is erop gericht iedereen in een leuke sfeer kennis te laten maken met de vereniging en met alle nieuwe- en ouderejaarsleden.

Grenzeloos

De Grenzeloos is het verenigingsblad van AEGEE-Utrecht dat drie keer per jaar uitkomt en verstuurd word naar alle leden. Iedere uitgave heeft een ander thema en een aantal vaste elementen zoals De Praeses preekt en de fotopagina. Verder is er veel ruimte voor alle creatieve ideeën die de redactie! 

WAUWcie

De WAUWcie is een commissie die voor drie weken lang de organisatie bijhoudt van alle activiteiten tijdens de Welkom bij AEGEE-Utrecht Weken. Het gaat bijvoorbeeld om het coördineren met bestuur, disputen, andere commissies, en zelf activiteiten organiseren. De essentie van de WAUW is aan het begin van het jaar alle (nieuwe) leden zo snel mogelijk actief te laten worden.