Partners

AEGEE-Utrecht werkt samen met allerlei partners en sponsoren en heeft verschillende samenwerkingsverbanden. Als lid kun jij bij verschillende bedrijven goedkope deals krijgen. Je helpt de vereniging door de links hieronder te gebruiken. Een win-win situatie!

UGlobe/UCIS

UGlobe/UCIS is het Utrecht Centre for Global Challenges, een multidisciplinair platform van de Universiteit Utrecht voor onderzoek, onderwijs en valorisatie. UCIS/UGlobe ondersteunt en bevordert onderzoek naar internationale vraagstukken binnen de geesteswetenschappen en rechtsgeleerdheid. 

Drukbedrijf.nl

Bij Drukbedrijf.nl kun je terecht voor al het benodigde drukwerk om jouw vereniging of bedrijf op gepaste wijze op de kaart te zetten. Heb je roll-up banners nodig voor een symposium of wil je door middel van flyers jouw evenement promoten? Dan ben je bij Drukbedrijf.nl aan het juiste adres! Wil je net als wij genieten van de vele voordelen van een vaste samenwerking? Aarzel dan niet en ga naar www.drukbedrijf.nl of bel 020-3484872.

Besparen op vaste lasten

Bij Pricewise weten we maar al te goed dat je als student vaak van een beperkt budget moet rondkomen. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je maandelijkse lasten zo laag mogelijk zijn, zodat je voldoende geld overhoudt voor belangrijkere zaken als studieboeken, reizen en bier drinken. Pricewise, Europa’s grootste overstapservice, maakt zich hard voor lagere maandlasten voor consumenten door heel Europa. De Autoriteit Consument & Markt heeft Pricewise eerder beoordeeld als een van de beste, onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Controleer eens of je geld kunt besparen met energie vergelijken, een goedkopere telecom aanbieder of een andere zorgverzekering.

DressMe Clothing

Bij vermelding van de vereniging, 10% korting op alle kleding en het kledingdrukwerk bij DressMe Clothing. Daarnaast wordt enkelkleurig dubbelzijdig drukken, kleine opdruk voor grote opdruk achter (of andersom) aangeboden voor slechts €9,50! Voor alle drukwerkmogelijkheden ga naar: www.dressmeclothing.nl

HoyHoy

Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite die je helpt bij het vinden van het energiecontract of de verzekeringen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Hoyhoy geeft je een overzicht van goedkope autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en energiecontracten. Als je liever iemand spreekt die jouw vragen beantwoordt, kun je contact zoeken via Twitter (@hoyhoy) of Facebook (@nlhoyhoy), maar natuurlijk ook via de ouderwetse(re) kanalen door een mail te sturen naar info@hoyhoy.nl of te bellen naar 020-3419865. 

Haarhoek

Laat je haren knippen en kleuren bij Haarhoek, dé studentenkapper van Utrecht. Wij bieden je naast de bestaande studentenkorting op het knippen nog een extra korting van 10% aan AEGEE-leden en 10% korting op onze professionele haarproducten.


Maak online je reservering op www.haarhoek.nl!