Partners

AEGEE-Utrecht werkt samen met allerlei partners en sponsoren en heeft verschillende samenwerkingsverbanden. Als lid kun jij bij verschillende bedrijven goedkope deals krijgen. Je helpt de vereniging door de links hieronder te gebruiken. Een win-win situatie!

UGlobe/UCIS

UGlobe/UCIS is het Utrecht Centre for Global Challenges, een multidisciplinair platform van de Universiteit Utrecht voor onderzoek, onderwijs en valorisatie. UCIS/UGlobe ondersteunt en bevordert onderzoek naar internationale vraagstukken binnen de geesteswetenschappen en rechtsgeleerdheid. 

Drukbedrijf.nl

Bij Drukbedrijf.nl kun je terecht voor al het benodigde drukwerk om jouw vereniging of bedrijf op gepaste wijze op de kaart te zetten. Heb je roll-up banners nodig voor een symposium of wil je door middel van flyers jouw evenement promoten? Dan ben je bij Drukbedrijf.nl aan het juiste adres! Wil je net als wij genieten van de vele voordelen van een vaste samenwerking? Aarzel dan niet en ga naar www.drukbedrijf.nl of bel 020-3484872.

Iedere maand geld overhouden dankzij Overstappen

Elke student kan in elke situatie iedere maand tientallen euro’s besparen, dit is mogelijk dankzij online vergelijkers. Voor een goedkoper energiecontract kun je bijvoorbeeld energie vergelijken op EasySwitch.nl. Ook als je in een studentenhuis woont kan je dit aangeven aan de huisbaas; lagere kosten, iedereen blij. Als je iets verder in je studentenleven bent, en je het goed voor elkaar hebt, kan je al toe zijn aan je eerste auto. Belangrijk om deze goed te verzekeren en hiervoor is je nieuwe autoverzekering vergelijken cruciaal. Welke dekking voor jou de beste keuze is hangt van een aantal factoren af, zoals of je een nieuwe of oude tweedehands auto gekocht hebt. De goedkoopste autoverzekering afsluiten kan je doen via Overstappen.nl. Begin met vergelijken en houd direct geld over.

Besparen op vaste lasten

Bij Pricewise weten we maar al te goed dat je als student vaak van een beperkt budget moet rondkomen. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je maandelijkse lasten zo laag mogelijk zijn, zodat je voldoende geld overhoudt voor belangrijkere zaken als studieboeken, reizen en bier drinken. Pricewise, Europa’s grootste overstapservice, maakt zich hard voor lagere maandlasten voor consumenten door heel Europa. De Autoriteit Consument & Markt heeft Pricewise eerder beoordeeld als een van de beste, onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Controleer eens of je geld kunt besparen met energie vergelijken, een goedkopere telecom aanbieder of een andere zorgverzekering.

DressMe Clothing

Bij vermelding van de vereniging, 10% korting op alle kleding en het kledingdrukwerk bij DressMe Clothing. Daarnaast wordt enkelkleurig dubbelzijdig drukken, kleine opdruk voor grote opdruk achter (of andersom) aangeboden voor slechts €9,50! Voor alle drukwerkmogelijkheden ga naar: www.dressmeclothing.nl

HoyHoy

Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite die je helpt bij het vinden van het energiecontract of de verzekeringen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Hoyhoy geeft je een overzicht van goedkope autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en energiecontracten. Als je liever iemand spreekt die jouw vragen beantwoordt, kun je contact zoeken via Twitter (@hoyhoy) of Facebook (@nlhoyhoy), maar natuurlijk ook via de ouderwetse(re) kanalen door een mail te sturen naar info@hoyhoy.nl of te bellen naar 020-3419865. 

Haarhoek

Haarhoek Voorstraat bestaat al ruim 20 jaar. We zijn dé studentenkapper in het centrum van Utrecht. Utrecht is naast een stad met veel studiemogelijkheden, ook een stad met veel keuze voor studentenverenigingen. We werken dan ook vaak samen met verenigingen, zodat we leuke acties aan studenten kunnen aanbieden. Ons team volgt de nieuwste modetrends. Door regelmatig cursussen te volgen zorgen we dat we alle ins en outs kennen op het kappersgebied. We werken met de nieuwste kleurtechnieken en volgen de laatste trends. Wij geven je graag persoonlijk advies op het gebied van haar.
Wil je een keer een andere kleur in je haar? Of juist advies over welke shampoo je het beste kunt gebruiken? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Studenten Wegwijzer

Studenten Wegwijzer is de website waar studenten leuke nieuwtjes en tips kunnen vinden. Ook kunnen studenten hier terecht voor belangrijke zaken als verzekeringen voor studenten, kortingen voor bijvoorbeeld laptops en makkelijke recepten! Dus ben je student en kan je wel wat hulp gebruiken tijdens jouw studentenleven? Neem dan even een kijkje op Studentenwegwijzer.nl!

Telefoonabonnement.nl

Ben je toe aan een nieuwe smartphone? Wees geen dief van je portemonnee! Het leven is toch al duur genoeg? Op vergelijkingssite Telefoonabonnement.nl bespaar je honderden euro’s op je abonnementskosten door telefoonaanbiedingen te vergelijken. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste iPhone of liever voor een Samsung Galaxy gaat. Dagelijks kan je hier terecht voor miljoenen aanbiedingen.