Word lid

We willen je graag welkom heten bij AEGEE-Utrecht. Lid worden kost maar 60 euro per jaar en is verder geheel vrijblijvend. Als je na 1 februari lid wordt betaal je het eerste jaar zelfs maar 30 euro.

Dit formulier is ook een doorlopende SEPA machtiging waarmee de contributie in de loop van het jaar zal worden afgeschreven. Voordat dat gebeurt sturen we nog een aankondiging zodat het je nooit kan verrassen.

Wie ben je?
Waar woon je?
Hoe kunnen we je bereiken?
Hoe betaal je?

Wat studeer je?
Ga je mee op introkamp?

Om jouw eerste jaar bij AEGEE-Utrecht op een waardige manier in te luiden zal een spetterend Introductiekamp plaatsvinden. Dit waanzinnige weekend (14 t/m 16 september, zet het in je agenda!) staat volledig in het teken van games! Samen met jouw ofwel AEGEE-familie, heb jij de opdracht de rest van het kamp te verslaan. Ga samen met ons opzoek naar de oppergod van het zuipen Zeup en red de vereniging van haar drankloze ondergang! Wij beloven jou spellen, eten, drank, een dosis gezelligheid, de kans om vrienden voor het leven te maken en AEGEE-Utrecht van binnen en buiten te leren kennen. De kosten voor dit weekend zullen maximaal €69,- bedragen. Hiermee teken je een SEPA machtiging waarmee de kosten van het introkamp in de loop van het jaar zullen worden afgeschreven. Voordat dat gebeurt sturen we nog een aankondiging zodat je dit van te voren weet.

Door ondertekening van dit formulier machtig je hierbij AEGEE-Utrecht (Rabobank NL25 RABO 039.46.80.383) om de jaarlijkse verschuldigde contributie van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven, tot schriftelijke wederopzegging. Opzeggen van het lidmaatschap voor een volgend collegejaar moet vóór 1 augustus worden gedaan. Als je het niet eens bent met de afschrijving, heb je 8 weken de tijd om je giro- of bankkantoor opdracht te geven het bedrag terug te boeken.