Open Borrels & Lentro

Ben je benieuwd naar wat AEGEE-Utrecht is en naar wat we doen? Wil je met ons kennismaken tijdens de open borrels en/of de Lentro? Lees dan snel verder.

Inschrijven voor de Lentro? Klik hier

Wat is AEGEE-Utrecht?

AEGEE-Utrecht is een combinatie van gezelligheid, reizen en persoonlijke ontwikkeling op lokaal én internationaal niveau. Elke woensdag houden we een gezellige borrel! Daarnaast hebben we wekelijkse activiteiten, zoals een pubquiz, filmavonden en kookworkshops. Weten wat we de komende tijd gaan doen? Klik hier. Daarnaast zijn er ook commissies, clubs en disputen. Er is nog steeds genoeg te beleven!

Bovendien is AEGEE-Utrecht onderdeel van AEGEE-Europe. Met ruim 13.000 leden, verspreid over 200 steden en 40 landen is AEGEE is één van de grootste interdisciplinaire studentenorganisaties van Europa. Bedenk een studentenstad in Europa en er is een AEGEE-local gevestigd. Elke week zijn er fantastische reizen en events zijn met studenten vanuit heel Europa. Klik hier om te zien op wat voor events je je kan verheugen en klik hier om meer te lezen over AEGEE-Europe.

Open borrels

Wil je graag de sfeer komen proeven? Er zijn binnenkort weer open borrels! Hoe werkt dit? Om een beetje inhoud aan onze borrels te geven doen we graag iets ernaast. Dit is onze planning:

 • Woensdag 8 februari: Pubquiz
 • Woensdag 15 februari: Open Borrel
 • Woensdag 24 februari: Valentijnsdiner

Om je niet in het diepe te gooien, kan je bij deze open borrels gekoppeld worden aan een borrelbuddy om je te helpen de vereniging beter te leren kennen. Een borrelbuddy aanvragen kan hier! Onze borrels starten om 21:00 en vinden plaats op Vondellaan 1C.

Lentro

De lentro is onze introductieperiode in maart! Ben je geïnteresseerd in AEGEE en wil je de vereniging iets beter leren kennen voordat je je inschrijft? Doe dan mee aan onze Lentro van 1-17 maart. Je hoeft dus nog geen AEGEE lid te zijn om mee te kunnen doen.

Tijdens deze periode zullen wij je laten zien wat AEGEE allemaal te bieden heeft (dit is geen ontgroening!), door middel van gezellige activiteiten. Deze activiteiten zijn ruim verspreid over drie weken, zodat je zelf kan kiezen waar je heen gaat. Maak je geen zorgen, het is niet verplicht overal bij te zijn! 

Welke activiteiten kan je verwachten? Vind hieronder het gehele schema:

 • Woensdag 1 maart: Pubquiz en 'Anything but a Cup' borrel
 • Vrijdag 3 maart: Hespera verassingsactiviteit
 • Maandag 6 maart: Bob Rossen met Gusto
 • Woensdag 8 maart: International Party
 • Vrijdag 10 maart: Picknick met bestuur in natuur
 • Maandag 13 maart: Poolen met open bar
 • Woensdag 15 maart: FoodCie diner en Pangea DIES borrel
 • Vrijdag 17 maart: A.U.R.U.M. en SportCie apenkooien en trefballen

Je krijgt toegang tot al deze activiteiten voor maar maximaal 17,50 euro!

In je eentje naar deze activiteiten? Natuurlijk niet! Vlak voor de Lentro word je geadopteerd door twee superleuke Lentro-ouders en vorm je een familie met andere Lentro lopers. Deze ouders zullen je de ins en outs van AEGEE vertellen en jullie meenemen naar alle evenementen. Zo leer je snel je familie en andere AEGEE leden kennen! 

Tijdens de Lentro zijn er ongeveer acht activiteiten waar je naartoe kan gaan. Verspreid over drie weken neemt dit dus niet teveel tijd in! Waar wacht je nog op?

Overtuigd? Schrijf je hier in!