Open Borrels & Lentro

Ben je benieuwd naar wat AEGEE-Utrecht is en naar wat we doen? Wil je met ons kennismaken tijdens de open borrels en/of de lentro? Lees dan snel verder.

Wat is AEGEE-Utrecht?

AEGEE-Utrecht is een combinatie van gezelligheid, reizen en persoonlijke ontwikkeling op lokaal én internationaal niveau. In Utrecht borrelen we elke woensdag en daarnaast hebben we nog meer leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld poolen of een pubquiz. Weten wat we de komende tijd gaan doen? Klik hier. Daarnaast zijn er ook commissies, clubs en disputen. Er is genoeg te beleven!

Bovendien is AEGEE-Utrecht onderdeel van AEGEE-Europe. Met ruim 13.000 leden, verspreid over 200 steden en 40 landen is AEGEE is één van de grootste interdisciplinaire studentenorganisaties van Europa. Bedenk een studentenstad in Europa en er is een AEGEE-local gevestigd. Elke week zijn er fantastische reizen en events met studenten vanuit heel Europa. Klik hier om te zien wat voor events er allemaal zijn en klik hier om meer te lezen over AEGEE-Europe.

Open borrels

Wil je graag de sfeer komen proeven? Er zijn binnenkort weer open borrels! Je bent van harte welkom om te komen borrel op de volgende data:

  • 12 februari
  • 19 februari
  • 26 februari

Kijk hier voor meer informatie.

Heb je niet zo'n zin om alleen te komen? Vul dan dit formulier in, en dan koppelen we je aan een actief AEGEE-Utrecht lid die samen met jou naar de borrel gaat.

Lentro

De lentro is onze introductieperiode in maart! Word jij voor 2 maart lid of wil je AEGEE iets beter leren kennen voordat je je inschrijft? Doe dan mee aan onze lentro van 2-20 maart. Je hoeft dus nog geen AEGEE lid te zijn om mee te kunnen doen.

Tijdens deze periode zullen wij je laten zien wat AEGEE allemaal te bieden heeft (dit is geen ontgroening!). Zo ga je twee uur poolen bij Poolcafé Hart van Utrecht, maak je onze unieke pubquiz mee, eet je een driegangendiner van onze food-commissie, kun je eventueel naar een tof gala en nog veel meer! Al deze activiteiten vinden 's avonds plaats, dus ze vallen niet tegelijk met je colleges en ze eindigen niet te laat zodat je de trein terug nog makkelijk haalt (mocht je niet in Utrecht wonen).

In je eentje naar deze activiteiten? Natuurlijk niet! Vlak voor de lentro word je geadopteerd door twee superleuke lentro-ouders en vorm je een familie met andere lentro lopers. Deze ouders zullen je de ins en outs van AEGEE vertellen en jullie meenemen naar alle evenementen. Zo leer je snel je familie en andere AEGEE leden kennen!

Tijdens de lentro zijn er ongeveer acht activiteiten/themaborrels waar je naartoe kan gaan. Verspreid over drie weken neemt dit dus niet teveel tijd in! Waar wacht je nog op?

Inschrijven voor de Lentro kan hier