Open Borrels & Lentro

Ben je benieuwd naar wat AEGEE-Utrecht is en naar wat we doen? Wil je met ons kennismaken tijdens de open borrels en/of de Lentro? Lees dan snel verder.

Wat is AEGEE-Utrecht?

AEGEE-Utrecht is een combinatie van gezelligheid, reizen en persoonlijke ontwikkeling op lokaal én internationaal niveau. Normaal gesproken borrelen we fysiek elke woensdag. Dit ligt even stil, maar we hebben nog steeds wekelijkse activiteiten, zoals een online pubquiz, filmavonden en kookworkshops. Weten wat we de komende tijd gaan doen? Klik hier. Daarnaast zijn er ook commissies, clubs en disputen. Er is nog steeds genoeg te beleven!

Bovendien is AEGEE-Utrecht onderdeel van AEGEE-Europe. Met ruim 13.000 leden, verspreid over 200 steden en 40 landen is AEGEE is één van de grootste interdisciplinaire studentenorganisaties van Europa. Bedenk een studentenstad in Europa en er is een AEGEE-local gevestigd. Elke week zouden er fantastische reizen en events zijn met studenten vanuit heel Europa, maar daar moeten we nu even op wachten. Klik hier om te zien op wat voor events je je kan verheugen zodra ze weer mogen en klik hier om meer te lezen over AEGEE-Europe.

Open borrels

Wil je graag de sfeer komen proeven? Er zijn binnenkort weer online open borrels! Hoe werkt dit? Om een beetje inhoud aan onze borrels te geven doen we graag iets ernaast. Dit is onze planning:

Om je niet in het diepe te gooien, word je bij deze activiteiten in een groepje met onze leden ingedeeld om zo de vereniging beter te leren kennen. Onze online borrels vinden plaats op een online medium, de link hiervoor krijg je na het opgeven voor de activiteit. Blijf vooral hangen voor de naborrel!

Lentro

De lentro is onze introductieperiode in maart! Ben je geïnteresseerd in AEGEE en wil je de vereniging iets beter leren kennen voordat je je inschrijft? Doe dan mee aan onze Lentro van 1-26 maart. Je hoeft dus nog geen AEGEE lid te zijn om mee te kunnen doen.

Tijdens deze periode zullen wij je laten zien wat AEGEE allemaal te bieden heeft (dit is geen ontgroening!), door middel van gezellige activiteiten. Deze activiteiten zijn ruim verspreid over vier weken, zodat je zelf kan kiezen waar je heen gaat. Maak je geen zorgen, het is niet verplicht overal bij te zijn! 

Welke activiteiten kan je verwachten? Vind hieronder het gehele schema:

  • Dinsdag 2 maart: Hespera Crazy88
  • Vrijdag 5 maart: A.U.R.U.M. Game Toernooi
  • Woensdag 10 maaart: Foodcie
  • Vrijdag 12 maart: Sfeerbeheer Speeddate Show
  • Woensdag 17 maart: Pangea DIES
  • Donderdag 18 maart: Europaclub Europa Quiz
  • Woensdag 24 maart: Accie Online Escape Room
  • Vrijdag 26 maart: Bestuurs Schilderborrel 

Je krijgt toegang tot al deze activiteiten voor maar maximaal 5 euro!

In je eentje naar deze activiteiten? Natuurlijk niet! Vlak voor de Lentro word je geadopteerd door twee superleuke Lentro-ouders en vorm je een familie met andere Lentro lopers. Deze ouders zullen je de ins en outs van AEGEE vertellen en jullie meenemen naar alle evenementen. Zo leer je snel je familie en andere AEGEE leden kennen! 

Tijdens de Lentro zijn er ongeveer acht activiteiten waar je naartoe kan gaan. Verspreid over vier weken neemt dit dus niet teveel tijd in! Waar wacht je nog op?

Overtuigd? Schrijf je hier in!