AEGEE-Europe

Met ruim 13.000 leden, verspreid over 200 steden en 40 landen is AEGEE is één van de grootste interdisciplinaire studentenorganisaties van Europa en dat biedt natuurlijk eindeloze mogelijkheden voor jou. AEGEE is een niet-politieke, non-profitorganisatie die streeft naar een democratisch, divers en grenzeloos Europa. AEGEE is opgericht in 1985 in Parijs en motiveert studenten in Europa om een actieve rol in te nemen in de maatschappij. Door middel van culturele uitwisseling stimuleert AEGEE wederzijds begrip, zelfontplooiing en discussie.

Wil je meer weten over wat AEGEE-Europe doet en waar zij voor staat? Kijk dan hier. Als je nog vragen hebt kun je altijd mailen naar info@aegee-utrecht.nl.

Kom naar de Agora

Events

Binnen het AEGEE netwerk worden veel verschillende soort activiteiten georganiseerd. Gericht op inhoud of fun, groot- of kleinschalig, in de zomer of in de winter, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je meer weten over welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden? Klik dan hier.

Actief worden in AEGEE-Europe

Binnen AEGEE-Europe zijn er vele Working Groups, Projects en Committees te vinden. Samen met studenten uit heel Europa kun je werken aan indrukwekkende projecten, een ervaring die je nooit zult vergeten.

Klik hier om meer uit te vinden over actief worden binnen AEGEE-Europe.