Clubs

Wil je nog meer uit AEGEE halen? Dan is een club misschien iets voor jou! Clubs zijn wat losser dan disputen, het zijn vriendengroepen of enthousiastelingen die binnen AEGEE gewoon iets leuks willen doen. Hieronder vind je de clubs!

Oud-bestuursledenclub

Waarom zou je bestuur van AEGEE-Utrecht worden? Omdat je AEGEE leuk vindt? Erin gelooft? Nee joh, stiekem wilde je gewoon altijd al deel uitmaken van deze roemruchte club: de Honorairs bestuursleden!

QuizQlub

Iedere maand lokt de QuizQlub AEGEE’s bierdrinkende betweters naar de boot om met elkaar de strijd aan te gaan voor prijzen en eeuwige roem. Wat is het meest uitgeleende boek in de bibliotheek van Guantanamo Bay? Wat waren diamanten volgens de oude Grieken? Wat is internationaal de meest bekeken tv-serie aller tijden, met kijkers in 142 landen? Zomaar een paar voorbeeldvragen om erachter te komen of meedoen met de pubquiz wat voor jou is. Durf je het aan?

Oud-LiftCie

Na samen drie liftweekend neergezet te hebben kwam het einde voor de LiftCie 2016/2017 in zicht. Nou, niet als het aan hen lag! De skere dames en heren zijn voorlopig nog niet uitgespeeld.

Het Champagne Genootschap

Het Champagne Genootschap houdt vanzelfsprekend van champagne. Op feestelijke gelegenheden ploppen we in stijl een fles open. Je kunt ons dan herkennen aan het dragen van een jasje en onze rode dasjes met het logo erop. Deze kledij dragen wij echter ook buiten deze gelegenheden. We eten regelmatig samen, houden een nieuwjaarsborrel en doen daarnaast nog verschillende activiteiten. Voel je vrij om ons aan te spreken.

EuropaClub

We present you... De EuropaClub!
Zoals de naam al zegt houden we ons bezig met (AEGEE-)Europa, het promoten ervan en het informeren erover. Dit kan op heel veel manieren: online, met borrels, met activiteiten, met wat Europese bestuursondersteuning, met van alles en nog wat: alles kan, als het maar met Europa te maken heeft!

De A.B.C. (AEGEE boekenclub)

De A.B.C., de club binnen AEGEE-Utrecht die een interesse deelt in boeken. Als club lezen we iedere 1-2 maanden een boek en houden we een avondje. Na zo'n avond sturen we de aanraders en afraders van de maand in voor in de MondayMail!

De WaterIjsjes

De WaterIJsjes? Wat is dat nou weer? Nou, de Boardsports Club van AEGEE-Utrecht! Wij zijn een groepje leuke mensen die een gedeelde passie hebben voor boardsports, zelfs als we er niet allemaal even goed in zijn. We vinden het leuk om samen te praten over boardsports als surfen, snowboarden, wakeboarden en kitesurfen en gaan niet opzij voor de uitdaging een nieuwe boardsport te leren! Zo vinden we het bijvoorbeeld hartstikke leuk om op onze bek te gaan bij een poging om te leren wakeboarden, of zout te happen als we weer eens omvallen met surfen. Sneeuwhappen vinden we trouwens ook leuk. Verder proberen we regelmatig samen een leuk uitje te plannen dat te maken heeft met boardsports!

JamsesCie

Muziek verbindt! Of wij nu jarenlang muziekervaring hebben of net zijn begonnen, dat maakt voor ons helemaal niks uit! De JamsesCie is een club die gevormd is door een kleine groep mensen met een liefde en passie voor het maken en luisteren van muziek. Samen muziek maken is wat wij graag doen in ons kleine bandje! Samen repeteren, impulsief in de Keymusic jammen of lekker borrelen, niks is ons te gek zolang we samen muziek kunnen maken. En wie weet, misschien spelen we wel een keer een nummertje op de boot!