Clubs

Wil je nog meer uit AEGEE halen? Dan is een club misschien iets voor jou! Clubs zijn wat losser dan disputen, het zijn vriendengroepen of enthousiastelingen die binnen AEGEE gewoon iets leuks willen doen. Hieronder vind je de clubs!

Honorair Bestuursleden Club (HBC)

Waarom zou je bestuur van AEGEE-Utrecht worden? Omdat je AEGEE leuk vindt? Erin gelooft? Nee joh, stiekem wilde je gewoon altijd al deel uitmaken van deze roemruchte club: de Honorairs bestuursleden!

QuizQlub

Iedere maand lokt de QuizQlub AEGEE’s bierdrinkende betweters naar de boot om met elkaar de strijd aan te gaan voor prijzen en eeuwige roem. Wat is het meest uitgeleende boek in de bibliotheek van Guantanamo Bay? Wat waren diamanten volgens de oude Grieken? Wat is internationaal de meest bekeken tv-serie aller tijden, met kijkers in 142 landen? Zomaar een paar voorbeeldvragen om erachter te komen of meedoen met de pubquiz wat voor jou is. Durf je het aan?

De WaterIjsjes

De WaterIJsjes? Wat is dat nou weer? Nou, de Boardsports Club van AEGEE-Utrecht! Wij zijn een groepje leuke mensen die een gedeelde passie hebben voor boardsports, zelfs als we er niet allemaal even goed in zijn. We vinden het leuk om samen te praten over boardsports als surfen, snowboarden, wakeboarden en kitesurfen en gaan niet opzij voor de uitdaging een nieuwe boardsport te leren! Zo vinden we het bijvoorbeeld hartstikke leuk om op onze bek te gaan bij een poging om te leren wakeboarden, of zout te happen als we weer eens omvallen met surfen. Sneeuwhappen vinden we trouwens ook leuk. Verder proberen we regelmatig samen een leuk uitje te plannen dat te maken heeft met boardsports!

JamsesCie

Muziek verbindt! Of wij nu jarenlang muziekervaring hebben of net zijn begonnen, dat maakt voor ons helemaal niks uit! De JamsesCie is een club die gevormd is door een kleine groep mensen met een liefde en passie voor het maken en luisteren van muziek. Samen muziek maken is wat wij graag doen in ons kleine bandje! Samen repeteren, impulsief in de Keymusic jammen of lekker borrelen, niks is ons te gek zolang we samen muziek kunnen maken. En wie weet, misschien spelen we wel een keer een nummertje op de boot!

Rollercoaster Reviewers

Een attractie voor attracties, daar begon het allemaal mee en dit zal ook altijd de basis zijn voor deze club! We zijn een club bestaande uit Elke, Danee, Jeroen en Paco die met veel enthousiasme alle achtbanen in willen en Niem die (met plezier) overal in mee wordt gesleurd ondanks zijn angst. Twee uur wachten voor een ritje van anderhalve minuut doen wij ook zonder moeite, want het gezelschap van onze clubgenoten sleept ons er makkelijk doorheen. Wij genieten grenzeloos van pretparken, zowel letterlijk als figuurlijk. Natuurlijk kunnen wij geen genoeg krijgen van de Nederlandse pretparken, maar die ó zo mooie verhalen over pretparken ver over de Nederlandse grenzen doen ons hart ernaar smachten! Elk pretpark is een nieuw avontuur en een nieuwe review. Wanneer er een nieuwe achtbaan wordt gebouwd in een al ontdekt park, zullen wij er niet twee keer over nadenken om op pad te gaan om deze nieuwe pretbrengers uit te testen. Ben jij klaar voor deze ongetemde rit?

Philia

Bananenrepubliek

ASW Meretrixies

187 GOT Talent

De Bierliefhebbers

Wijnclub