Pangea

Dispuut Pangea kent één enkel doel: Concordia, saamhorigheid!

Voor Pangea is niks te gek. We gaan als een stel halvezolen los op de borrel, gaan altijd voor escalatie en genieten ook wel eens van een rustig filmavondje.

Dispuut Pangea

PROSIT CONCORDIA, PROSIT PANGEA!

Dispuut Pangea is het jongste en enige gemengde dispuut van AEGEE-Utrecht en bestaat uit 18 leden met een sterke onderlinge band. Pangea staat voor concordia, oftewel: saamhorigheid! Die saamhorigheid is niet ondanks maar juist dankzij de vele diverse persoonlijkheden in het dispuut ontstaan; zo zijn we een groep geworden die veel verschillende waarden heeft, zoals openheid, eerlijkheid, spontaniteit en natuurlijk: ESCALATIE.

Pangeanen worden gekenmerkt door een passie voor het excentrieke, het unieke en het onbegrensde. Ondanks het korte bestaan van het dispuut Pangea kent zij al een rijke geschiedenis en vele tradities. Of we nou met de Pankantie de Franse kust of Centerparcs onveilig maken, een sneak-preview-cocktailavond houden, op onvergetelijke wijze Vasteloavend vieren met AEGEE of elkaar opzoeken tijdens de 4-jaarlijkse knusse seizoensgroeten: niks is te gek met Pangea!

Pangea is sterk verbonden met AEGEE-Utrecht, de plek waar we elkaar gevonden hebben. Zie je tijdens de borrel een groep in groene jasjes als een stel halvezolen losgaan op Sjeng oan de geng of Flamingo, dan is de kans groot dat dit Pangea is. Je kan ons altijd opzoeken voor gezelligheid of (bizarre?) discussies! Wij bijten niet ;)

Leden van Pangea

BestuurLedenPanlumni
Veerle (Voorzitter)
PhilippeIsuara
Luna (Secretaris)AnneJoey
Danee (Penningmeester)BorisKees
Teun (Commissaris)DemiPieter
 EmmaIsaura
 NiemRuben
 MartineMax
 SanneDagmar
 TimothyReinout
 LukasRonja
 LenaNikki
 SerenaJoris
 AymaneParcifal
 RianneCas
  Rosanne
  Very