Pangea

Dispuut Pangea kent één enkel doel: Concordia, saamhorigheid!

Voor Pangea is niks te gek. We gaan als een stel halvezolen los op de borrel, gaan altijd voor escalatie en genieten ook wel eens van een rustig filmavondje.

Dispuut Pangea

PROSIT CONCORDIA, PROSIT PANGEA!

Dispuut Pangea is het jongste en enige gemengde dispuut van AEGEE-Utrecht en bestaat uit 20 leden met een sterke onderlinge band. Pangea staat voor concordia, oftewel: saamhorigheid! Die saamhorigheid is niet ondanks maar juist dankzij de vele diverse persoonlijkheden in het dispuut ontstaan; zo zijn we een groep geworden die veel verschillende waarden heeft, zoals openheid, eerlijkheid, spontaniteit en natuurlijk: ESCALATIE.

Pangeanen worden gekenmerkt door een passie voor het excentrieke, het unieke en het onbegrensde. Ondanks het korte bestaan van het dispuut Pangea kent zij al een rijke geschiedenis en vele tradities. Of we nou met de Pankantie de Franse kust of Centerparcs onveilig maken, een sneak-preview-cocktailavond houden, op onvergetelijke wijze Vasteloavend vieren met AEGEE of elkaar opzoeken tijdens de 4-jaarlijkse knusse seizoensgroeten: niks is te gek met Pangea!

Pangea is sterk verbonden met AEGEE-Utrecht, de plek waar we elkaar gevonden hebben. Zie je tijdens de borrel een groep in groene jasjes als een stel halvezolen losgaan op Sjeng oan de geng of Flamingo, dan is de kans groot dat dit Pangea is. Je kan ons altijd opzoeken voor gezelligheid of (bizarre?) discussies! Wij bijten niet ;)

Leden van Pangea

BestuurLedenPanlumni
Lukas (Voorzitter)
AnneIsuara
Lena (Secretaris)BorisJoey
Robin (Penningmeester)DemiKees
Niem (Commissaris)VeerlePieter
 NiemIsaura
 MartineRuben
 SanneMax
 LunaDagmar
 TeunReinout
 TimothyRonja
 LukasNikki
 LenaJoris
 SerenaParcifal
 AymaneCas
 RianneRosanne
 RobinVery
 MatsPhilippe
 BasEmma
 SilkeDanee
 Tim 
 Jodie 
 Max 
 Suus