Pangea

Dispuut Pangea kent één enkel doel: Concordia, saamhorigheid!

Voor Pangea is niks te gek. We gaan als een stel halvezolen los op de borrel, gaan altijd voor escalatie en genieten ook wel eens van een rustig filmavondje.

Dispuut Pangea

Dispuut Pangea is het jongste en het enige dispuut binnen AEGEE-Utrecht dat niet homogeen is. Wij hebben namelijk geen voorkeur voor gender, maar voor persoonlijkheid. Pangea bestaat uit een gezellige groep met momenteel 15 leden die allen een sterke band hebben. Wat onze band creëert is de samenstelling van onze persoonlijkheden, vriendschappen en gedeelde waarden! Daarnaast kenmerken Pangeanen zich met een passie voor het excentrieke, het unieke en het onbegrensde. Of dit nu om een reislocatie gaat, wat voor activiteiten Pangea organiseert intern of voor AEGEE, wat er gegeten wordt voor een borrel of feestje, het zal altijd passen binnen deze termen.

Ondanks het korte bestaan van het Dispuut Pangea kent zij al een rijke geschiedenis en vele tradities. De jaarlijkse mysterieuze Kennismakingsreis, unieke liederen en een grote voorliefde voor het mooiste wezen in het universum de Vlamingo!

Zie je tijdens de borrel een groep als een stel halvezolen losgaan om de borrel dan is de kans groot dat dit Pangea is.

Leden van Pangea

BestuurLedenPanlumni
Nikki (Voorzitter)
CasJoey
Anne (Secretaris)DagmarPieter
Ruben (Penningmeester)MaxKees
 ParcifalIsuara
 Rosanne 
 Ronja 
 Philippe 
 Boris 
 Joris 
 Reinout 
 Veerle 
 Very 
 Emma 
 Danee 
 Demi 
 Martine 
 Niem