AEGEE tijdens de straatparade

Activiteiten­kalender

FoodCie: Eind BBQ

Lieve leden dit is alweer het laatste FoodCie evenement van dit academisch jaar! (Tevens ook de laatste borrel van dit jaar!)
We gaan op 26 juni heerlijk BBQ'en op het grasveld bij de Cambridgelaan. En jij hoeft hier maar 4 euro voor te betalen. Ongelofelijk. Meat (haha) me there! 

BYOBB (Bring Your Own Booze & Blanket)

Wat kost het?

4

Wanneer is het?

26 juni 18.30

Waar is het?

Grasveld achter Cambridgeflat

Wie ben je?

UIT Helpers Avond

De UIT 2019 komt er weer aan!

Een week lang feest, parades, en natuurlijk: een eerste blik op onze nieuwe leden!
Wil jij dat AEGEE volgend jaar meer leden dan ooit binnenhaalt? Via dit formulier kan je heel flexibel aangeven precies wanneer jij zou kunnen en willen helpen.

Mis ook niet de helpersavond op 25 juni! Hier worden jullie klaargestoomd voor de UIT met brainstormsessies en een interactieve training. Deel je mening en verbeter je promo-skills. Be there!

Wanneer is het?

25 juni 19.15 inloop, 19.30 start

Waar is het?

Pnyx, Achter Sint Pieter 25

Oud-leden borrel: jeu de boule

Op 29 juni zullen we weer met oud-leden gaan borrelen. Uiteraard weer georganiseerd door de alumnivereniging! Dit jaar gaan we niet alleen borrelen maar ook een potje jeu de boule spelen! Er zal natuurlijk ook een hapje en een drankje aanwezig zijn.

Het programma van de dag:

14:30 - 15:00 inloop

15:00 - 16:00 Jeu de boule

16:00 - 17:30 Tijd voor een borreltje

Locatie: Jeu de Boule bar: Paardenveld 3, 3511 RD Utrecht.

De middag zal €7,50 kosten voor oud-leden en is gratis voor alumni!  In het arrangement zit een uur jeu-de-boules, 2 drankjes en 3 hapjes inbegrepen. Dit is de inschrijving voor oud-leden! Als je lid bent van de alumnivereniging kun je in de mail een link naar de juiste inschrijving vinden.


In verband met het doorgeven van aantallen kun je je inschrijven tot 22 juni.

Wat kost het?

7,5

Wanneer is het?

29 juni 2019 14:30

Waar is het?

Jeu de Boule bar: Paardenveld 3, 3511 RD Utrecht.

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.

Zomerborrels

De zomer is (bijna) aangebroken. Geen tentamens meer, geen stress. Wel zon, en natuurlijk: zomerborrels!

Omdat het niet te doen is om anderhalve maand zonder AEGEE borrels te gaan, komen we in de zomer elke woensdag gezellig samen bij café Vredenburg. Hier kan je dan al je zomerse (SU) verhalen kwijt, en kunnen nieuwe verhalen ontstaan. Zie je daar!

Wanneer is het?

Elke woensdag in de zomer 21.00

Waar is het?

Café Vredenburg