AEGEE tijdens de straatparade

Activiteiten­kalender

Introkamp 2019 - Hollywood hits & blockbusters

Wil jij AEGEE-Utrecht beter leren kennen en heb jij het in je om een echte bakkywood ster te zijn? Van 13 tot 15 september ligt de rode loper klaar in Bakkeveen, waar jij samen met je mede-acteurs, ookwel je AEGEE-familie, gaat strijden voor de felbegeerde oscar!

De regisseurs beloven jou spellen, eten, een dosis gezelligheid, de kans om vrienden voor het leven te maken en AEGEE-Utrecht van binnen en buiten te leren kennen. De kosten voor dit weekend zullen maximaal €69,- bedragen. Tot dan!

Voor vragen over het introkamp kun je mailen naar: intro@aegee-utrecht.nl

Wat kost het?

max. €69,-

Wanneer is het?

vrijdag 13 t/m zondag 15 september vanaf +/- 13:00

Waar is het?

Bakkeveen

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.

Open borrels

Wil je meer weten over AEGEE en gelijk de sfeer proeven? Kom dan langs tijdens onze wekelijkse borrel en maak kennis met de leukste reisvereniging van Utrecht!

Je kan ons iedere woensdag vinden op de Oude Buis. Tijdens deze borrels zullen er genoeg leden aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden of gewoon gezellig een drankje te doen.

Wanneer is het?

21, 28 augustus & 4, 11 september 21:30

Waar is het?

Oude Buis (Vondellaan 1C)

Wintersport met A-Utrecht+Delft

AEGEE-Delft en AEGEE-Utrecht organiseren dit academisch jaar samen een fantastische wintersport! Wil jij deze reis ook niet missen? Er is maar een bepaald aantal plekken dus schrijf je snel in! Naar beneden glijden in de Franse Alpen, chillen met een mooie groep AEGEEers en aan het einde van de dag los in de après-ski, wie wil dat nou niet?! 

Wanneer is het?

31/01/2020-09/02/2020

Waar is het?

St. Sorlin d'Arves Frankrijk

Wie ben je?