AEGEE tijdens de straatparade

Activiteiten­kalender

A.U.R.U.M. Zomerborrels!

De mannen van A.U.R.U.M. verzorgen volgens traditie weer de zomerborrels dit jaar! Dit jaar borrelen we op een andere locatie als de voorgaande jaren. Dit jaar gaan we borrelen in Café Vredenburg met een speciale korting voor AEGEE leden!

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Wanneer is het?

Iedere woensdag tot de UIT! 20.00 - laat!

Waar is het?

Cafe Vredenbrug

SU 2018 - Walking tour en International student party ESN

Dinsdag 17 juli komt de SU aan in Utrecht. ’S avonds eindigen we bij de klassieke ESN uitgaansavond in de Poema, alleen dan met nog meer (AEGEE) internationals! Gewoon graties, maar vergeet je studentenkaart niet! 
Voor dat we naar de Poema gaan is er een gratis walking tour door Utrecht. Wil je Utrecht beter leren kennen loop dan mee!

Wanneer is het?

Dinsdag 17 juli

Waar is het?

Vredenburg

Wie ben je?

Introkamp 2018 - De Mythe van Bakkeveen: op zoek naar Zeup

Er is iets vreselijks aan de hand! Iets verschrikkelijks! Iets onoverkomelijks! Afgelopen vakantie zijn wij Zeup kwijtgeraakt... Zonder het verlangen te drinken is onze vereniging natuurlijk verloren. Een vereniging zonder bier is geen echte vereniging. Maar er is hoop! Jij kan ons helpen de oppergod van het zuipen, bezatten en adten terug te vinden. Ga mee op ons introkamp 'De Mythe van Bakkeveen: op zoek naar Zeup' en red de vereniging van haar drankloze ondergang. Met jouw hulp dondert en bliksemt en regent het straks weer meters bier. Het is drinken of verZEUPen das de enige manier! Deze nobele zaak kost je maximaal €69 (helaas niet in natura te betalen) en vindt plaats vrijdag 14 t/m 16 september. Ave en tot dan!

Wij beloven jou spellen, eten, drank, een dosis gezelligheid, de kans om vrienden voor het leven te maken en AEGEE-Utrecht van binnen en buiten te leren kennen. Tot dan!

Voor vragen over het introkamp kun je mailen naar: intro@aegee-utrecht.nl


Wat kost het?

max. €69,-

Wanneer is het?

vrijdag 14 t/m zondag 16 september vanaf +/- 13:00

Waar is het?

Bakkeveen

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.

Summer Universities

De Open Calls gaan open vanaf 18 mei!

De Summer University (SU) is een project van AEGEE. Het idee? Laat studenten in hun stad een zomervakantie organiseren voor deelnemers uit heel Europa. Je komt daardoor op plekken die voor toeristen verborgen blijven. Je brengt in de zomer een paar weken door met een groep van 15 tot 45 studenten uit heel Europa. Er zijn dit jaar weer zestig SU's waarvoor jij je kan opgeven!

De thema's van de SU's lopen uiteen van cultuur tot geschiedenis, sport en duurzaamheid. Ga spotgoedkoop op reis met een diverse groep van leeftijdsgenoten en leer plekken kennen door de ogen van locals. Tijdens een SU breng je dag en nacht met elkaar door en vorm je snel een hechte band: je eet, drinkt, slaapt en feest samen. Terug in Nederland heb je opeens vrienden in heel Europa! Er is een veelzijdig programma rond een thema, waardoor je de stad en elkaar in mum van tijd leert kennen.

Lijst van Summer Universities

Hoe meld je je aan?

Nog geen intranet-account?

Wanneer is het?

De hele zomer!

Waar is het?

door heel Europa

Wie ben je?