AEGEE tijdens de straatparade

Activiteiten­kalender

Familiemaand

Een maand lang kan de hele vereniging genieten van activiteiten die georganiseerd worden door onze nieuwe families. Er zullen veel verschillende leuke activiteiten zijn, voor iedereen: van het kleine broertje tot de oude overgrootopa. Ook voor ouderejaars en oude families is deze maand dus een feestje.

Op de volgende data kun je de activiteiten verwachten:

  • 14 November, georganiseerd door de Dronken Thorren & Hermes
  • 22 November, georganiseerd door Dionyssos & het Orakel van Delphi
  • 28 November, georganiseerd door het Bierkratje van Pandora & Poseidons Posse
  • 3 December, georganiseerd door de Bierotaurussen, Iris & de Men and Maiden of Midgard

Meer info over de losse activiteiten volgt snel, maar houdt de data vast vrij in je agenda. Het belooft een gezellige maand te worden!

Natuurlijk strijden de families verder in de beerolympics, waarvan de winnaar aan het eind van de familiemaand bekend gemaakt zal worden!


Wanneer is het?

14, 22, 28 november én 3 december

FoodCie: Generaties

Op 21 november zal de nieuwe FoodCie van dit jaar haar debuut maken, en niet zomaar eentje. Deze FoodCie zal aansluitend op de familiemaand geheel in het thema zijn van generaties!
Welke heerlijke kunstwerken maakte jij vroeger als kind? In het weekend je buikje vol eten bij opa en oma? Of gewoon lekker eten bij pap en mam? Deze avond zal dit allemaal gecombineerd worden tot een heerlijk drie-gangen diner! 

Wat kost het?

€4,50

Wanneer is het?

Woensdag 21 november 19:30

Waar is het?

De Oude Buis (Vondellaan 1C)

Deze activiteit zit helaas al vol

Jumpsquare

De families Dionyphi organiseren een avondje springen bij Jumpsquare!
Ga jij ook mee?
We springen vanaf 20:00 en verzamelen om 19:15 bij de Oude Buis om samen te fietsen.

Wat kost het?

max. €13,-

Wanneer is het?

Donderdag 22 november 20:00

Waar is het?

Jumpsquare

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.

KwartaalALV 2018

De Kwartaal Algemene Ledenvergadering (KwartaalALV) van AEGEE-Utrecht zal plaatsvinden op dinsdag 27 november 2018. De inloop is om 18.30 uur en we zullen stipt om 19:00 uur beginnen in het Auditorium. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de ALV hoort je over alles wat er speelt in de vereniging en kun je een stem hebben in het besluitvormingsproces. Je aanwezigheid en stem stellen wij dan ook ontzettend op prijs!

Wanneer is het?

Dinsdag 27 november 18:30

Waar is het?

Auditorium (Kriekenpitplein 1, 3584EC Utrecht).

PubQuiz: NO NUT November

Borrelnoten, voetnoten, pepernoten, muzieknoten, landgenoten. Wij zijn dol op alle noten! Er is echter een paar noten dat het momenteel extra zwaar heeft, namelijk het edele paar dat sommige van ons tussen de benen hebben hangen. Ter ere van deze arme noten is het thema van de pubquiz deze maand: NO NUT November! O.d.z. Voor wie zing jij een nootje hoger?

Je kunt je als team opgeven door te mailen naar QuizQlub@aegee-utrecht.nl en in de mail je naam en teamnaam te vermelden. Een team mag bestaan uit 3 tot 6 personen! (Wil je meedoen met je familie maar ben je met meer dan 6? Splits dan op in 2 groepen en maak daar 2 losse aanmeldingen van.)

Wat kost het?

Gratis!

Wanneer is het?

Woensdag 28 November 20:30

Waar is het?

De Oude Buis (Vondellaan 1C)

Hespera's Zwarte Piste

Daar is ie dan weer: Hespera's Zwarte Piste!
Pak op vrijdag 30 november die mutsen, wanten, jaren '80 skipakken en je grensverleggende humeur maar uit de kast want D.D. Hespera organiseert de befaamde kroegentocht langs de vele, vele kroegen die de Nobelstraat, Janskerkhof en de Neude rijk zijn.
Het bier, spellen, hapjes (!) en plezier staan weer voor je klaar: Ganz Geil! 

Houd de site goed in de gaten: de inschrijvingen gaan snel open.


Wanneer is het?

Vrijdag 30 november

Dienstenveiling

Een wijs persoon zei eens: ''iedereen kan wel iets''. En daar geloven we bij AEGEE in! Dus geloof jij dat je een skill hebt die je wilt doorgeven aan één of meerdere personen? Mail dan naar suze.vandenham@aegee-utrecht.nl welke dienst jij wil veilen.
Weet je nog niet wat je skill is? Dan mag je alsnog mailen en bedenken we er samen eentje.

Ben je ervan overtuigd dat je geen skill hebt, maar wil je wel het goede doel steunen? Dan hebben we je ook nodig! Houd dit evenement in de gaten voor diensten die erop komen en wees vooral met een goedgevulde portemonnee aanwezig op 12 december.

Dit jaar werken we samen met de RAGweek http://ragweekutrecht.nl/ om geld in te zamelen voor Campagneteam Huntington, die als missie heeft om Huntington binnen tien jaar geneesbaar te maken.
Daarnaast steunt de RAGweek dit jaar ook het regionale doel Taal Doet Meer. Dit team van meer dan 900 vrijwilligers zet zich in om anderstalige Utrechters beter te betrekken in de Utrechtse samenleving door ze Nederlands te leren.

Wat kost het?

Wie het hoogst biedt, krijgt de dienst!

Wanneer is het?

Woensdag 12 december 21:00

Waar is het?

Oude Buis

Liftweekend 1

Wij, de ontdekkingsreizigers van de "LiftCie", zoeken man- en vrouwkracht die met trots willen meehelpen met ons onderzoek. Er zijn een drietal locaties binnen ons continent, Europa, ter aandacht gekomen na een aantal mysterieuze vondsten. De ontdekkingsreis naar de eerste locatie, zal plaatsvinden van 14 December tot en met 16 December.

Op locatie observeert u de onbekende cultuur en zult u tevens zich mening onder het lokale volk, waarbij u deel neemt aan de lokale festiviteiten. Wij hebben begrepen dat het volk, net als wij, volmondig Kerst viert. Dat belooft veel goeds!

Uw reis naar de onderzoekslocatie doet u samen met een kameraad, oftewel 'Liftpartner'. U zult gebruik maken van automobielen van het lokale volk om de bestemming te bereiken.

Wat kost het?

max €49,-

Wanneer is het?

vrijdag 14 december t/m zondag 16 december

Waar is het?

Geheim (6:00 uur verzamelen onder de Dom)

Deze activiteit zit helaas al vol