Activiteiten Utrecht

FoodCie 1 juni

Koelkast leeg en ook nog eens skeer?
Kom dan 1 juni naar de boot, want de foodcie kookt weer! 

Instead of meat, we eat veggies and pussy 

Dit nummer had eurovision toch moeten winnen?! 
Daar valt voor de laatste foodcie iets op te verzinnen! 

Je betaalt maar 4,50 voor een avond vol feest, daar wil je toch bij zijn als je dit leest?

Groetjes van de Foodcie!!!

Wanneer is het?
Vanaf: 01-06-2022 18:30
Tot: 01-06-2022 21:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€4,50

ARTcie Atelier: Scenery Painting

ARTcie Atelier Presents: Scenery Painting in Amelisweerd! Come join us op donderdag 2 juni voor een gezellige, zonnige wandeling en schildermiddag waarin jij jouw schildertalent kunt laten zien. Tijdens deze middag word je voorzien van een canvas doek, verf en kwasten, snacks en drinken en natuurlijk het prachtige landschap van Amelisweerd dat je kunt naschilderen.

De activiteit is helemaal GRATIS! Dus geef je snel op en zet 2 juni alvast in je agenda.

Wanneer is het?
Vanaf: 02-06-2022 14:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!
>Waar is het?
Bisschopssteeg, 3512 JE Utrecht, Nederland

VerkiezingsALV: gratis pizza!

Op 7 juni is het alweer zo ver: de VerkiezingsALV! Dit is jouw kans om mee te praten over de vereniging, te stemmen over de gedragscode en het XXXVIIe kandidaatsbestuur!

De ALV begint al erg vroeg, en niemand wordt gelukkig van een lege maag. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht. Bestel hieronder jouw gratis pizza! Deze zullen tijdens de ALV worden geleverd, waarbij we de vergadering een halfuurtje schorsen om lekker te smikkelen. 

Om het de pizzabakkers iets gemakkelijker te maken, hebben we wel beperkte keuze. Vink hieronder aan welke pizza jij graag wil, dan regelen wij de rest. Je kan uiteraard maar één pizza krijgen, dus je mag ook maar één box aanvinken. Let op: de dieetwensen (vegan/glutenvrij) staan onderaan de rij. 

NB: er zijn maar 40 gratis pizza's te vergeven. 

 

Wanneer is het?
Vanaf: 07-06-2022 16:30
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!
>Waar is het?
Marinus Ruppertgebouw, 3512 JE Utrecht, Nederland

Liftweekend 2021-2022

De LiftCie is back, en beter dan ooit. Houd jij van een avontuur en kun jij wel tegen wat spanning? Gooi jij makkelijk jouw charmes in de strijd en voorzie jij een ingenieus plan? Óf improviseer jij juist gaandeweg? Kom dan van ’s ochtends vroeg vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni mee tijdens het liftweekend. Ga gezellig met een goeie vriend of vriendin op pad of leer juist een nieuw persoon kennen!

Wij van de LiftCie hebben een mooi programma gemaakt. Voor een aangename prijs van maximaal €69 exclusief terugreis krijg je twee overnachtingen, ontbijt, een handige goodiebag en ervaar je onder andere een kroegentocht die je echt niet wil missen! Voel je daarnaast ook zeker vrij om zelf rond te dwalen in deze van oorsprong middeleeuwse stad. Wees er snel bij want VOL = VOL!

BELANGRIJK!! Wij raden aan te liften in duo’s van jongen en meisje. Dit voor jullie eigen veiligheid en succes :) Daarnaast staat het je vrij om als echte lifter op zondag terug te liften of kun je er ook voor kiezen om op je gemak met de trein terug te reizen. Voor dit laatste moeten wij wel al op tijd tickets kopen. Dit kun je uiterlijk 26 mei aangeven. Een treinticket kost maximaal €45 (eerder bij zijn maakt het goedkoper, op is op).

Wanneer is het?
Vanaf: 17-06-2022 06:30
Tot: 19-06-2022 20:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€114,00

Lustrum: Ouderdag

De Lustrum maand was een daverend succes en we hebben onwijs genoten van iedereen die samen met ons het Lustrum van AEGEE-Utrecht heeft gevierd! Maar het jaar is nog niet voorbij en we snappen dat jullie nog geen genoeg hebben van de Lustrumactiviteiten. Daarom hebben we natuurlijk nog meer leuks voor jullie in petto: op 25 juni organiseert het Lustrumbestuur een AEGEE Ouderdag! 
 
Neem je ouder(s) mee op een heerlijke rondvaart over de grachten van ons mooie Utrecht en strijk daarna neer met een hapje en een drankje op het terras bij het Landhuis in de Stad! Voor €14,50 per persoon kunnen jij en je ouder(s) genieten van deze zomerse activiteit en kunnen jullie je ouder(s) ook nog eens kennis laten maken met onze mooie vereniging en onze stad. De drankjes bij het Landhuis zijn voor eigen rekening, de hapjes zitten al bij de prijs inbegrepen!
 
Let op: Als je je aanmeld kan je 1 zeker ouder meenemen. Wil je er meer dan 1 meenemen? Vink dan de checkbox hieronder aan en stuur een mail naar lustrum@aegee-utrecht.nl! Die laten dan weten of het mogelijk is 2 of meer mee te nemen.
 
De rondvaart start vanaf de Oudegracht 85 en daar zal deze ook weer eindigen. 
Let op! Na de rondvaart zal het Lustrumbestuur jullie te voet naar het Landhuis in de Stad begeleiden, dit is ongeveer 2 KM lopen. Mocht je om praktische of fysieke redenen liever met je ouder(s) de fiets pakken naar het Landhuis in de Stad? Geef dit dan even aan bij het Lustrumbestuur zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Het regelen van een fiets is eigen verantwoordelijkheid. 
 
Wij hebben er in ieder geval veel zin in, schrijf je in en dan zien we je snel!
 
 
Wanneer is het?
Vanaf: 25-06-2022 14:00
Tot: 25-06-2022 18:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€43,50