Activiteiten Utrecht

Bestuursgeinteresseerdendiner

Op 11 februari is het al zover: het bestuursgeïnteresseerdendiner! Lijkt het jou ook leuk om je een jaar lang in te zetten voor de vereniging? Wil je graag ideeën omzetten tot daden en AEGEE-Utrecht een bepaalde richting op sturen? Wil jij ook graag veel contact hebben met leden en andere (AEGEE)-besturen en leden goed leren kennen? Veel lol hebben op de office en woensdag VLOGdag overnemen? Of denk je juist: wat een onzin allemaal, we gaan het helemaal anders doen! Weet jij al zeker dat je bestuur wil gaan doen of heb je eigenlijk nog geen idee of een bestuursjaar iets voor jou is, maar wil je hier wel achter komen en wil je te weten komen wat wij achter de schermen allemaal doen? Kom dan naar het bestuursgeïnteresseerdendiner op 11 februari! Ouwe lul of eerstejaars het maakt ons niet uit, wij vertellen je graag alles over een bestuursjaar als je hier interesse in hebt! Hopelijk zien we je de 11de! Xoxo het 34ste

Locatie: Pnyx

Tijd: 17:30

Let op: Na de inleiding op de pnyx, gaan we verder praten over een bestuursjaar bij AEGEE-Utrecht onder het genot van een etentje. De kosten hiervoor zijn echter voor eigen rekening. 

 

Wanneer is het?
Vanaf: 11-02-2020 17:30
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!
Waar is het?
Pnyx, Achter Sint Pieter 25, 3512 HR Utrecht, Nederland

LocalHop: Boedapest

WEES SNEL. Wegens fluctuerende prijzen zal er vrijdag om 17:00 een deadline staan voor de inschrijvingen. Na deze deadline kan de activiteit nog open gaan voor inschrijving maar kan de prijs omhoog zijn gegaan.

Op 28 februari is het dan eindelijk zo ver: de LocalHop van dit jaar! Van 28 februari tot en met 2 maart zullen wij gaan vliegen naar het prachtige Boedapest. Bereid je voor op een lang weekend vol met leuke dingen, zoals een city tour en natuurlijk ook een feestje! Natuurlijk willen we nog niet alles verklappen, maar wat we wel kunnen zeggen, is dat het een weekend wordt om niet snel te vergeten!

Wat krijg je voor deze 186 euro? Niet 2 maar 3 nachten in het prachtige boedapest! Elke dag ontbijt <3 en een keertje avond eten en onbetaalbaar veel gezelligheid

(Let op: schrijf je snel in, mis je een deadline? Dan kan de prijs omhoog gaan.

(Let op: de LocalHop duurt dus van vrijdag tot en met maandag! Maar het mooie Boedapest is dat zeker waard!)

Wanneer is het?
Vanaf: 28-02-2020 15:09
Tot: 02-03-2020 15:09
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€186,00
Waar is het?
Boedapest, Hongarije

Gala 6 maart 2020!

Het thema van het gala met AEGEE-AMSTERDAM is eindelijk bekend, namelijk "Fire and Ice"!
Ga jij als vurig rood of ga jij als ijskoud blauw? Welk element past bij jou, Fire or Ice?!
Het gala zal plaatsvinden in Amsterdam op 6 Maart. Tot dan!

De prijs is inclusief drank!

 

Wanneer is het?
Vanaf: 06-03-2020 19:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€55,00
Waar is het?
Amsterdam, Nederland