Activiteiten Utrecht

WAUW -Welkom bij AEGEE-Utrecht Weken 2023

Wil je weten hoe het eraan toegaat bij dé studentenreisvereniging van Utrecht? Schrijf je dan in en leer AEGEE-Utrecht kennen tijdens de Welkom bij AEGEE-Utrecht Weken! 4 weken gevuld met leuke activiteiten van gezellig samen eten tot poolen bij ‘t poolcafé met onbeperkt drank. Leer onze disputen kennen en proef van onze European Spirit. 

 

En dit alles zonder dat je al lid hoeft te zijn van onze vereniging. Zo kan je eerst AEGEE-Utrecht leren kennen en kijken of onze vereniging bij je past. Van 13 september t/m 6 oktober zullen wij in een feestelijk thema AEGEE-Utrecht op de kaart zetten. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan snel in!

 

Je kan ook meedoen met de WAUW als je al op introkamp gaat! Meer weten daarover? Klik hier 

Wanneer is het?
Vanaf: 13-09-2023 00:00
Tot: 06-10-2023 00:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€25,00

Brusselreis 2023

De Brusselreis komt er weer aan! Dit jaar in de vorm van een dagtrip. Ga op 14 oktober mee met de naar het prachtige Brussel voor maximaal €45! Dat is inclusief vervoer 🚌, een tour door het hoofdkwartier van AEGEE-Europe 🌍 en een kroegentocht 🍻. Dit is DE activiteit om laagdrempelig kennis te maken met de reisjes van onze vereniging dus schrijf je vooral in! 

De bustijden zijn als volgt:

We zullen vertrekken van Utrecht Centraal om 06:45 en in Brussel aankomen om 10:00 op zaterdag

We zullen vertrekken vanuit Brussel om 01:55 en in Utrecht weer aankomen om 05:00 op zondag

 

Wanneer is het?
Vanaf: 14-10-2023 06:45
Tot: 15-10-2023 05:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€45,00
>Waar is het?
Brussel, België

🍷🏂 Wintersport 2024 - Alpe d'Huez⛷️🍷

Missen jullie het ook zo om boven op de berg te staan met je ski’s/snowboard? Of mis je ook de apres ski borrels? Of denk je misschien: wow dit lijkt me heel leuk om eens te doen, maar ik ben nog nooit geskied of gesnowboard? Schrijf je dan in voor deze geweldige wintersportreis.

We gaan naar het prachtige Alpe d'Huez in Frankrijk! Deze onvergetelijke 10-daagse reis zal slechts €665 euro kosten (excl. materiaalhuur en eventuele lessen).

En wat krijg je daar nou voor:

- Reis van 26 januari tot 4 februari 

- Skipas voor 6 dagen (uitbreiding van de skipas is mogelijk zodat ook op dag van aankomst en vertrek geshred kan worden, ja dat hoor je goed, 8 dagen knallen is mogelijk)

- 7 dagen overnachting in het pittoreske Alpe d'Huez

- En natuurlijk vervoer tussen Utrecht en Frankrijk met een luxe touringcar

 

Let op, met deze inschrijving ga je 2 betalingsplichten aan. Een deel (€639) zal overgemaakt moeten worden naar totally via een link die wij sturen (aanbetaling van €100 binnen 10 dagen te voldoen, restant kan betaalt worden tot 6 weken voor de reis). Het andere deel (Maximaal €26) zal afgeschreven worden door AEGEE-Utrecht voor activiteiten georganiseerd door de SnowCie op de reis zelf. Wanneer je niet aan de betaling aan Totally voldoet en AEGEE annuleringskosten moet betalen zullen deze geïncasseerd worden.

Let op 2, wanneer de activiteit niet vol raakt kan het zo zijn zij die zich als laatsten hebben ingeschreven eventueel de optie krijgen om mee te gaan voor een iets hogere prijs om de annuleringskosten van een leeg bed te compenseren. Hierover zullen zij z.s.m gecontacteerd worden.

Let op 3, vanuit AEGEE-Utrecht stellen wij het verplicht om een helm te dragen bij het skiën en/of snowboarden. Als je als deelnemer niet aan deze eis voldoet, word je uitgesloten van wintersportactiviteiten door AEGEE-Utrecht.

 

Voor vragen, mail ons via (snowcie@aegee-utrecht.nl)

Wanneer is het?
Vanaf: 26-01-2024 12:00
Tot: 04-02-2024 17:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€665,00
>Waar is het?
L'Alpe d'Huez, 38750 Huez, Frankrijk