Activiteiten Utrecht

Naar de Dierentuin!

De volgende Back to the Roots activiteit: Een oldewets schoolreisje naar de dierentuin!

Kom jij met ons op ontdekkingstocht door alle verschillende natuurgebieden? Ligt jouw dierlijke thuis in de Jungle samen met de Rode Ibis, in de Woestijn bij de Zwartstaartprairiehond, in de Mangrove zoals de Blauwe morpho vlinder of toch in de Oceaan; het thuis van de Luipaardhaai?

Burger’s Zoo staat bekend om de nabootsing van verschillende natuurgebieden, dit betekend dat ons Nederlandse klimaat weinig invloed zal hebben op de hoeveelheid dieren (en planten 😉) die we zullen zien. Naar eigen ervaring wil je zelfs je jas uit in sommige delen van het park vanwege het tropische klimaat... Heerlie de Peerlie!! 

 

Donderdag 22 december zullen we +/- 11 uur vertrekken van Utrecht Centraal (ov op eigen kosten) naar de dierentuin in Arnhem.

 

Bij vragen of andere opmerkingen kan je met Carlijn contact opnemen via 06-20247071 of carlijn.vanamelsfoort@aegee-utrecht.nl

Wanneer is het?
Vanaf: 22-12-2022 11:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€25,50
>Waar is het?
Arnhem, Nederland

🍷🏂 Wintersport 2023 - Saint-Sorlin-d'Arves ⛷️🍷

Na het enorme succes van 2022, gaat AEGEE-Utrecht uiteraard ook in 2023 weer op wintersport! Dus mis jij het shredden ondertussen ook alweer zo erg? Of mis je de après ski borrels? Of denk je misschien: "wow, ik was er toen nog niet bij, maar dit lijkt me heel leuk om eens te proberen". Schrijf je dan in voor deze geweldige wintersportreis!

We gaan naar het prachtige Saint Sorlin d'Arves in Frankrijk, voor kenners een bekende van de reis in 2020! Dit gebied lijkt na een snelle Google search misschien voor gevorderden, maar dat is een illusie omdat dit gebied gewoon HUGE is, ook voor onervaren wintersporters is dit gebied erg geschikt! Deze onvergetelijke 10-daagse reis zal slechts €569 euro kosten (excl. materiaalhuur en eventuele lessen).

En wat krijg je daar nou voor:
- Reis van 27 januari tot 5 februari
- Skipas voor 6 dagen (uitbreiding van de skipas is mogelijk zodat ook op dag van aankomst en vertrek geshred kan worden, ja dat hoor je goed, dagen knallen is mogelijk)
- 7 dagen overnachting in het pittoreske Saint Sorlin d'Arves, thuis van de lekkerste gedroogde worsten, streekwijnen en Franse kazen [citation needed]
- En natuurlijk vervoer tussen Utrecht en Frankrijk met een luxe touringcar

Let op, met deze inschrijving ga je 2 betalingsplichten aan. Een deel (€549) zal overgemaakt moeten worden naar Totally via een link die wij later sturen (aanbetaling van €100 binnen 10 dagen te voldoen, restant kan worden betaald tot 6 weken voor de reis). Het andere deel (Maximaal €20) zal afgeschreven worden door AEGEE-Utrecht voor activiteiten georganiseerd door de SnowCie op de reis zelf. Wanneer je niet aan de betaling aan Totally voldoet en AEGEE annuleringskosten moet betalen zullen deze door ons geïncasseerd moeten worden.

Let op, vanuit AEGEE-Utrecht stellen wij het verplicht om een helm te dragen bij het skiën en/of snowboarden. Als je als deelnemer niet aan deze eis voldoet, wordt je uitgesloten van wintersportactiviteiten door AEGEE-Utrecht.

Voor vragen, mail ons via (snowcie@aegee-utrecht.nl) of stuur Louana (contactpersoon voor leden) een appje (06-39686472).

Wanneer is het?
Vanaf: 27-01-2023 15:00
Tot: 05-02-2023 20:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€569,00
>Waar is het?
73530 Saint-Sorlin-d'Arves, Frankrijk