Activiteiten Utrecht

LocalHop: Boedapest

WEES SNEL. Wegens fluctuerende prijzen zal er vrijdag om 17:00 een deadline staan voor de inschrijvingen. Na deze deadline kan de activiteit nog open gaan voor inschrijving maar kan de prijs omhoog zijn gegaan.

Op 28 februari is het dan eindelijk zo ver: de LocalHop van dit jaar! Van 28 februari tot en met 2 maart zullen wij gaan vliegen naar het prachtige Boedapest. Bereid je voor op een lang weekend vol met leuke dingen, zoals een city tour en natuurlijk ook een feestje! Natuurlijk willen we nog niet alles verklappen, maar wat we wel kunnen zeggen, is dat het een weekend wordt om niet snel te vergeten!

Wat krijg je voor deze 186 euro? Niet 2 maar 3 nachten in het prachtige boedapest! Elke dag ontbijt <3 en een keertje avond eten en onbetaalbaar veel gezelligheid

(Let op: schrijf je snel in, mis je een deadline? Dan kan de prijs omhoog gaan.

(Let op: de LocalHop duurt dus van vrijdag tot en met maandag! Maar het mooie Boedapest is dat zeker waard!)

Wanneer is het?
Vanaf: 28-02-2020 15:09
Tot: 02-03-2020 15:09
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€186,00
Waar is het?
Boedapest, Hongarije

Lentro: inschrijving voor AEGEE-leden

Ook dit jaar wordt er weer een fantastische lentro georganiseerd vol leuke activiteiten! Schrijf je in voor de lentro van 2 – 20 maart!

Geplande activiteiten zijn onder andere: twee uur lang poolen met onbeperkt bier, wijn en fris bij Poolcafé Hart van Utrecht, een pubquiz, een European Night, een bezoek aan de gevangenis en heel AEGEE bakt.
Alle activiteiten vinden in de avond plaats, zodat je geen colleges hoeft te missen! Het gaat om zo’n 7 activiteiten/thema borrels.

UPDATE: Door een te goede deal kan het zijn dat iedereen die zich vanaf nu inschrijft niet meer mee kan doen aan de Foodcie en kost de Lentro voor AEGEE-leden vanaf nu max €15. Natuurlijk kun je wel aan alle andere activiteiten meedoen!

Wanneer is het?
Vanaf: 02-03-2020 17:00
Tot: 20-03-2020 16:38
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€15,00

Lentro: (Lente introductie) 2 - 20 maart (inschrijving voor NIET-AEGEE leden)

Ook dit jaar wordt er weer een fantastische lentro georganiseerd vol leuke activiteiten! Ben je nog geen lid van AEGEE en wil je alle ins en outs over de vereniging te weten komen? Of ben je al lid en heb je gewoon zin in super leuke activiteiten? Schrijf je dan in voor de lentro van 2 – 20 maart!

Geplande activiteiten zijn onder andere: twee uur lang poolen met onbeperkt bier, wijn en fris bij Poolcafé Hart van Utrecht, een pubquiz, een European Night,  en heel AEGEE bakt.

Geen zin om alleen naar activiteiten te gaan? Maak je geen zorgen! Je zal vlak van tevoren worden ‘geadopteerd’ door twee lieve lentro ouders en zo vorm je een familie met andere lentro lopers :).

Alle activiteiten vinden in de avond plaats zodat je geen colleges hoeft te missen! Het gaat om zo’n 8 activiteiten/thema borrels, maar je kunt bij zo veel activiteiten aanwezig zijn als je zelf wilt.

 

UPDATE: Door een te goede deal kan het zijn dat iedereen die zich vanaf nu inschrijft niet meer mee kan doen aan de Foodcie. Natuurlijk kun je wel aan alle andere activiteiten meedoen en we kijken nog naar de mogelijkheden m.b.t. de Foodcie!

 

Inschrijving voor de lentro is vrijblijvend, dus als je na de lentro toch liever geen lid wordt, is dat geen probleem!

Klinkt dit je al goed in de oren? Dan hebben we nog beter nieuws, want meedoen kost maar €12.50!

Wanneer is het?
Vanaf: 02-03-2020 18:00
Tot: 20-03-2020 23:59
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€12,50

Gala 6 maart 2020!

Het thema van het gala met is eindelijk bekend, namelijk "Fire and Ice"!
Ga jij als vurig rood of ga jij als ijskoud blauw? Welk element past bij jou, Fire or Ice?!
Het gala zal plaatsvinden in Amsterdam op 6 Maart. Tot dan!

De prijs is inclusief drank!

 

Wanneer is het?
Vanaf: 06-03-2020 19:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€55,00
Waar is het?
Amsterdam, Nederland

AEGEE gala 6 maart 2020: inschrijving voor andere locals

Open uitnodiging!

AEGEE-Amsterdam en AEGEE-Utrecht hebben de krachten gebundeld en zullen samen een geweldig gala gaan neerzetten op 6 maart 2020!

Na gezellige galaborrels is het thema bekend gemaakt en de aanwezigen zullen hun kleur kunnen bekennen met het thema "Fire and Ice". Dus kom in je mooiste rode galajurk of trek een blauwe vlinderdas aan en smelt de ijskoude harten van de andere aanwezigen! 

Naast dat je een fantastisch uitzicht hebt en dat je een awkward openingsdans tussen Amsterdam en Utrecht zult waarnemen, kun je ook onbeperkt zuipen, spelletjes spelen, dansen, sjanzen etc. in de UP-Office Building op de 17e verdieping in Amsterdam!

Hopelijk zien we zoveel mogelijk leden van zoveel mogelijk locals!

 

Meer informatie vind je hier: https://www.facebook.com/events/197775594679571/permalink/213504853106645/

 

LET OP: Dit is de inschrijving voor leden van ANDERE LOCALS, DUS NIET VOOR AEGEE-UTRECHT LEDEN.

 

LET OP: je schrijft je in via de AEGEE-Utrecht link, maar de aanmelding is pas voltooid wanneer je je kaartje hebt betaald via het onderstaande betaalverzoek (aan AEGEE-Amsterdam):
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=muB3tiY9fAYGPModjKcKx8pi3BYTwCBy

 

Wanneer is het?
Vanaf: 06-03-2020 20:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€57,50
Waar is het?
Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam, Nederland