Commissies

Een commissie, vaak afgekort tot ‘cie’, is een groep leden van AEGEE-Utrecht die samen een event of activiteit organiseert. Ook hebben we commissies met een ondersteunende functie. In een commissie zitten is een leuke manier om (nog meer) nieuwe vrienden te maken in de vereniging en je kunt het ook nog eens op je cv zetten!

AcCie

Een commissie die gewoon alles mag organiseren wat ze willen, als het maar tof is. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Gaan we meedoen aan de batavierenrace? Een benefietconcert organiseren voor een goed doel of juist heel iets anders? Het kan allemaal en de AcCie bepaalt.

BorrelCie/SfeerBeheer

Deze toppers zorgen voor jouw wekelijkse biertje op de borrel. Het is een doorlopende commissie waardoor het een hechte, gezellige en relatief grote groep is. Maar ze doen meer dan alleen tappen: de commissie organiseert ook themaborrels en het grootste feest van het jaar: kingsnight.

DuCie (DuurzaamheidsDenkTank)

Een commissie die zich bezighoudt met het verduurzamen van de vereniging op allerlei fronten. Heb jij nog goede ideeën hoe je een vereniging beter voor het milieu kan maken? Kom dan eens meedenken!

FoodCie

De FoodCie is de lekkerste commissie van AEGEE-Utrecht! Elke maand wordt er voor een klein prijsje een heerlijk 3-gangen diner gekookt. Met gerechten uit alle windstreken is het altijd weer een verrassing wat de FoodCie op tafel gaat zetten.

GalaCie

Als vereniging hoor je jaarlijks een gala te hebben en natuurlijk hebben wij dat. De GalaCie doet ieder jaar zijn best om de mooiste locatie te vinden en er een goed feestje van te maken. Het gala van afgelopen jaar werd georganiseerd samen met Amsterdam. Wil je inbreng in hoe het aankomende grootse gala eruit zal zien? Dan is deze commissie was iets voor jou!

GoCie

De GoCie zet zich in voor een goed doel! Ze verzinnen toffe manieren om geld in te zamelen voor iets waar zij zich voor willen inzetten, denk bijvoorbeeld aan een dienstenveiling en een benefietconcert. Laat je creativiteit los op deze leuke commissie!

Grenzeloos

Ook de naam van ons eigen magazine. Laat al je creativiteit los op ons verenigingsblad de Grenzeloos. Vertel jij de vetste verhalen, de geinigste grappen en de meest roerende roddels? Of ben jij hét designtalent dat we zoeken? Wordt dan ons nieuwste redactielid!

IntroCie

Wil jij verantwoordelijk zijn voor een van de meest memorabele events van een AEGEE’er? Ga dan in de introcie en organiseer het introkamp van A tot Z. Alleen de locatie staat vast, verder is alles mogelijk.

LedenweekendCie

AEGEE-Utrecht is jarig in mei, en dat gaan we vieren door een weekend lang met alle leden vakantie te vieren. Het ledenweekend is een ontspanningsweekend samen met je vereniging-genoten. Niet te veel doel en even ontsnappen aan de stress van het studeren, zoals vorig jaar op Ameland.

LentroCie

In het midden van het collegejaar krijgen wij altijd veel nieuwe leden erbij en die willen wij graag net zo goed verwelkomen als wij dat nu voor jullie doen. Daarom organiseert de LentroCie een introductie-week in de lente voor alle nieuwe leden die later in het jaar lid zijn geworden.

LiftCie

De Liftcie organiseert meerdere weekenden per jaar waarbij er naar een geheime buitenlandse bestemming gelift moet worden. Vaak gaat dit in samenwerking met de AEGEE-local van deze stad. In deze stad wordt er voor de deelnemers ook een leuk programma samengesteld waardoor er kennis gemaakt wordt met de stad, de mensen en natuurlijk het nachtleven! Goedkoop, milieuvriendelijk en leuk!

LustrumCie

Het is weer zover; het lustrum komt eraan! Volgend jaar vieren we ons 35-jarige bestaan. Wil jij meehelpen met het organiseren van enorm toffe/grote/waanzinige activiteiten, uitjes en nog veel meer? Join dan deze unieke commissie!

NYECie

Nieuwjaarsduik, oliebollen eten, vuurwerk afsteken of kijken, aftellen … Word jij hier helemaal enthousiast van en zou je deze ervaringen graag willen delen met allerlei andere AEGEE’ers vanuit heel Europa? Dan is de NYEcie wellicht precies de commissie die jij zoekt.

PromoCie

De Promocie zal dit jaar gaan zorgen voor spectaculaire filmpjes van grote activiteiten!  Daarnaast is er de mogelijkheid dat de Promocie gaat helpen met het promoten van bepaalde activiteiten die door andere commissies worden georganiseerd. Ook zal de Promocie verantwoordelijk zijn voor de promotie van AEGEE-Utrecht op open dagen van de HU en UU. Als laatste heeft de Promocie de webshop opgezet met de Webcie, waar ze toffe merch ontwerpen voor de leden!

ReisCie

Bij AEGEE-Utrecht reizen we natuurlijk. Naast de LiftCie is er ook de ReisCie. Zij gaan twee grotere reizen organiseren, namelijk de SupReis (waarvan de bestemming voor de deelnemers onbekend is tot net voor vertrek) en een compleet eigen bedacht idee. Ben jij hardcore skyscanner en booking.com expert? Dan komen jouw vaardigheden hier zeker goed van pas!

SnowCie

Ski / snowboard vakantie? Ja! Apres-ski? Ja! Goedkoop? Jazeker! De SnowCie heeft nu een aantal skireizen georganiseerd en gaat het dit jaar nog een keer doen. Lijkt het je leuk om mee te helpen met de organisatie? Dan is dit zeker wat voor jou.

SportCie

De SportCie organiseert het hele jaar door leuke sportieve activiteiten. Kayakken door de grachter van Utrecht? Een paaldansworkshop? Een online Just Dance competitie? Het kan allemaal!

SUCie

Dit jaar organiseert AEGEE-Utrecht zelf zo’n toffe Summer University voor AEGEE leden door heel Europa! We gaan samenwerken met de leuke locals AEGEE-Heidelberg en AEGEE-Enschede om deze leuke vakantie te realiseren. Kijk bij het kopje Summer University onder AEGEE-Europe voor meer info!

UITCie

De UIT is het evenement om AEGEE-Utrecht in de spotlights te zetten en aan alle schattige eerstejaars duidelijk te maken hoe leuk we zijn. Heb jij creatieve ideeën om dit te doen? Van slushpuppies tot een rodeostier en een springkussen, niet is te gek om te zorgen dat AEGEE-Utrecht opvalt zodat iedereen ons kent en dat we volgend jaar weer toffe nieuwe leden hebben.

WAUWCie

Om de nieuwe leden beter kennis te laten maken met AEGEE, disputen, ouderejaars en Europa, worden elk jaar de introductieweken georganiseerd. Denk jij dat je de vrolijke hectiek van drie weken lang activiteiten coördineren aan kan? Dan is dit echt de commissie voor jou!

WebCie

Onze digitale engeltjes! Zij onderhouden de AEGEE-Utrecht website en zorgen dat alle andere computer-gerelateerde zaken op orde zijn. Daarbij is er sinds een paar weken een nieuwe website! Deze kan nog wel een nieuwe look gebruiken, dus als je graag de nieuwe website van een mooi design voorziet zit je ook helemaal op je plek bij de WebCie! Kan je web-programmeren, lijkt het je leuk om het te leren of wil je de nieuwe website een andere mooie look geven? Dan is dit zeker wat voor jou!