Partners

AEGEE-Utrecht werkt samen met allerlei partners en sponsoren en heeft verschillende samenwerkingsverbanden. Als lid kun jij bij verschillende bedrijven goedkope deals krijgen. Je helpt de vereniging door de links hieronder te gebruiken. Een win-win situatie!

UGlobe/UCIS

UGlobe/UCIS is het Utrecht Centre for Global Challenges, een multidisciplinair platform van de Universiteit Utrecht voor onderzoek, onderwijs en valorisatie. UCIS/UGlobe ondersteunt en bevordert onderzoek naar internationale vraagstukken binnen de geesteswetenschappen en rechtsgeleerdheid.

Drukbedrijf.nl

Bij Drukbedrijf.nl kun je terecht voor al het benodigde drukwerk om jouw vereniging of bedrijf op gepaste wijze op de kaart te zetten. Heb je roll-up banners nodig voor een symposium of wil je door middel van flyers jouw evenement promoten? Dan ben je bij Drukbedrijf.nl aan het juiste adres! Wil je net als wij genieten van de vele voordelen van een vaste samenwerking? Aarzel dan niet en ga naar www.drukbedrijf.nl of bel 020-3484872.

DressMe Clothing

Bij vermelding van de vereniging, 10% korting op alle kleding en het kledingdrukwerk bij DressMe Clothing. Daarnaast wordt enkelkleurig dubbelzijdig drukken, kleine opdruk voor grote opdruk achter (of andersom) aangeboden voor slechts €9,50! Voor alle drukwerkmogelijkheden ga naar: www.dressmeclothing.nl

Knaek

Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online.
Heb jij nog geen Knaek-pas ontvangen? Kom hem dan snel een keer ophalen op de office!

Spaarrentesvergelijken

Wat te doen met Spaargeld
Spaarrentesvergelijken.net is sinds 2009 hét platform voor spaarrekeningen, deposito's en andere financiële producten. Veel mensen zetten hun spaargeld op een bank maar lopen ieder jaar spaargeld mis omdat ze zich niet verdiepen in de mogelijkheden om de spaarrente te maximaliseren. Naast vergelijkingen van spaarproducten vind je er nuttige blogs, zoals wat te doen met je spaargeld. In deze tijden wil je namelijk geen spaargeld mislopen. Wil je wat anders met je geld? Er komt ook steeds meer interesse in investeren. Er zijn genoeg manieren om met (weinig) geld te investeren. Zonder al te veel risico. Met een hoog rendement.

Sponsors

Nuttige links