Partners

AEGEE-Utrecht werkt samen met allerlei partners en sponsoren en heeft verschillende samenwerkingsverbanden. Als lid kun jij bij verschillende bedrijven goedkope deals krijgen. Je helpt de vereniging door de links hieronder te gebruiken. Een win-win situatie!

UGlobe/UCIS

UGlobe/UCIS is het Utrecht Centre for Global Challenges, een multidisciplinair platform van de Universiteit Utrecht voor onderzoek, onderwijs en valorisatie. UCIS/UGlobe ondersteunt en bevordert onderzoek naar internationale vraagstukken binnen de geesteswetenschappen en rechtsgeleerdheid.

Drukbedrijf.nl

Bij Drukbedrijf.nl kun je terecht voor al het benodigde drukwerk om jouw vereniging of bedrijf op gepaste wijze op de kaart te zetten. Heb je roll-up banners nodig voor een symposium of wil je door middel van flyers jouw evenement promoten? Dan ben je bij Drukbedrijf.nl aan het juiste adres! Wil je net als wij genieten van de vele voordelen van een vaste samenwerking? Aarzel dan niet en ga naar www.drukbedrijf.nl of bel 020-3484872.

Iedere maand geld overhouden dankzij Overstappen

Elke student kan in elke situatie iedere maand tientallen euro’s besparen, dit is mogelijk dankzij online vergelijkers. Voor een goedkoper energiecontract kun je bijvoorbeeld energie vergelijken op EasySwitch.nl. Ook als je in een studentenhuis woont kan je dit aangeven aan de huisbaas; lagere kosten, iedereen blij. Als je iets verder in je studentenleven bent, en je het goed voor elkaar hebt, kan je al toe zijn aan je eerste auto. Belangrijk om deze goed te verzekeren en hiervoor is je nieuwe autoverzekering vergelijken cruciaal. Welke dekking voor jou de beste keuze is hangt van een aantal factoren af, zoals of je een nieuwe of oude tweedehands auto gekocht hebt. De goedkoopste autoverzekering afsluiten kan je doen via Overstappen.nl. Begin met vergelijken en houd direct geld over.

Besparen op vaste lasten

Bij Pricewise weten we maar al te goed dat je als student vaak van een beperkt budget moet rondkomen. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je maandelijkse lasten zo laag mogelijk zijn, zodat je voldoende geld overhoudt voor belangrijkere zaken als studieboeken, reizen en bier drinken. Pricewise, Europa’s grootste overstapservice, maakt zich hard voor lagere maandlasten voor consumenten door heel Europa. De Autoriteit Consument & Markt heeft Pricewise eerder beoordeeld als een van de beste, onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Controleer eens of je geld kunt besparen met energie vergelijken, een goedkopere telecom aanbieder of een andere zorgverzekering.

DressMe Clothing

Bij vermelding van de vereniging, 10% korting op alle kleding en het kledingdrukwerk bij DressMe Clothing. Daarnaast wordt enkelkleurig dubbelzijdig drukken, kleine opdruk voor grote opdruk achter (of andersom) aangeboden voor slechts €9,50! Voor alle drukwerkmogelijkheden ga naar: www.dressmeclothing.nl

HoyHoy

Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite die je helpt bij het vinden van het energiecontract of de verzekeringen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Hoyhoy geeft je een overzicht van goedkope autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en energiecontracten. Als je liever iemand spreekt die jouw vragen beantwoordt, kun je contact zoeken via Twitter (@hoyhoy) of Facebook (@nlhoyhoy), maar natuurlijk ook via de ouderwetse(re) kanalen door een mail te sturen naar info@hoyhoy.nl of te bellen naar 020-3419865.

Telefoonabonnement.nl

Ben je toe aan een nieuwe smartphone? Wees geen dief van je portemonnee! Het leven is toch al duur genoeg? Op vergelijkingssite Telefoonabonnement.nl bespaar je honderden euro’s op je abonnementskosten door telefoonaanbiedingen te vergelijken. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste iPhone of liever voor een Samsung Galaxy gaat. Dagelijks kan je hier terecht voor miljoenen aanbiedingen.

Telefoon kopen? Vergelijk op Telefoon.nl

Bespaar ook op je vaste mobiele telefoonkosten door te vergelijken op Telefoon.nl. Of je nu op zoek bent naar een abonnement bij KPN of liever de prijs van een mobiele telefoon wilt vergelijken. Telefoon.nl toont je een overzicht van alle populaire deals bij betrouwbare webwinkels en aanbieders. Kies je voor een telefoon abonnement? Of toch liever een sim only zonder telefoon. De keuze is aan jou.

Knaek

Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online.
Heb jij nog geen Knaek-pas ontvangen? Kom hem dan snel een keer ophalen op de office!

Eager People

Met persoonlijke aandacht brengen wij gedreven mensen bij elkaar in het facilitaire domein! Wij zetten onze recruitmentpower graag in voor dé perfecte match!

Mensen zitten boordevol talent, passie en energie. Eager People helpt mensen om hun talenten, passie en energie te (her)ontdekken en daar in te zetten waar zij optimaal tot hun recht komen. Eager People maakt organisaties meer eager. Hierdoor ontstaat meer werkplezier en een hogere productiviteit.

Eager People zoekt, vindt en selecteert de meest gedreven en gemotiveerde facilitaire mensen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Wij bieden onze recruitmentpower aan op uitzend- of detacheringsbasis en werving & selectie.

Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers bakken we op ambachtelijke wijze houtovenpizza's die we beleggen met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Ons pizzadeeg wordt volgens een traditioneel Romeins recept gemaakt en hierdoor zijn de pizza's lekker dun en knapperig. De Pizzabakkers is een plek voor iedereen die van ambachtelijke houtovenpizza's houdt en graag een glas prosecco drinkt. Studenten worden extra warm welkom geheten op maandag bij De Pizzabakkers Nachtegaalstraat en dinsdag bij De Pizzabakkers Twijnstraat. Voor 12,50€ krijg je op vertoon van je studentenpas namelijk antpasti, pizza en een drankje. 

Voor meer informatie: https://www.depizzabakkers.nl/vestigingen/#utrecht

Wat te doen met spaargeld

Spaarrentesvergelijken.net is sinds 2009 hét platform voor spaarrekeningen, deposito's en andere financiële producten. Veel mensen zetten hun spaargeld op een bank maar lopen ieder jaar spaargeld mis omdat ze zich niet verdiepen in de mogelijkheden om de spaarrente te maximaliseren. Naast vergelijkingen van spaarproducten vind je er nuttige blogs, zoals wat te doen met je spaargeld. In deze tijden wil je namelijk geen spaargeld mislopen. Wil je wat anders met je geld? Er komt ook steeds meer interesse in investeren. Er zijn genoeg manieren om met (weinig) geld te investeren. Zonder al te veel risico. Met een hoog rendement. 

BLOX

Met de app BLOX is het kopen en verkopen van cryptocurrency zoals Bitcoin kinderlijk eenvoudig. Meer dan je smartphone heb je niet nodig. Start al vanaf 1 euro en volg live de koers via de app. Zonder technische kennis koop en verkoop je binnen één minuut jouw favoriete coins.
Download de app op je telefoon, gebruik promotiecode “BITCOIN” en je ontvangt 5 euro.

BTC Direct

Nieuw in de wereld van cryptocurrency? Via BTC Direct koop en verkoop je eenvoudig de populairste cryptocurrency zoals Bitcoin, Ripple en Ethereum.
Volg op de website de actuele live koersen en lees het laatste cryptonieuws via het nieuwsportal.

Chidoz

Bij consumptie van één burrito door een lid van AEGEE : de prijs voor een normale burrito is €7,25

Bij consumptie van twee tot negen burrito’s door een lid van AEGEE : de prijs voor een normale burrito is €6,75

Bij consumptie van tien of meer burrito’s door een lid van AEGEE : de prijs voor een normale burrito is €6,25

Bij een grote afname van meer dan 50 burrito’s of meer: de prijs per burrito zal dan €5,50 zijn

*Deze prijzen zijn voor standaard kip/vega burritos exclusief extra opties.

 

Sponsors