Summer Universities

De Summer University (SU) is een project van AEGEE. Het idee? Laat studenten in hun stad een zomervakantie organiseren voor deelnemers uit heel Europa. Je komt daardoor op plekken die voor toeristen verborgen blijven. Je brengt in de zomer een paar weken door met een groep van 20 tot 40 studenten uit heel Europa. Dit jaar zijn er weer vele SU's waarvoor jij je kan opgeven!

Het project Summer University bestaat al heel lang: al sinds de jaren '90! Ieder jaar lopen de thema's van de SU's uiteen van cultuur tot geschiedenis, sport en duurzaamheid. Ga spotgoedkoop op reis met een diverse groep van leeftijdsgenoten en leer plekken kennen door de ogen van locals. Tijdens een SU breng je dag en nacht met elkaar door en vorm je snel een hechte band: je eet, drinkt, slaapt en feest samen. Terug in Nederland heb je opeens vrienden in heel Europa! Er is een veelzijdig programma rond een thema, waardoor je de stad en elkaar in mum van tijd leert kennen.

Alle details over het opgeven voor een Summer University vind je hier. De kosten die je ziet zijn inclusief maaltijden, overnachtingen, programma. Je vliegticket (of treinkaartje) regel je zelf.

Om op Summer University te gaan, moet je lid zijn van AEGEE. Lid worden van AEGEE-Utrecht kan via dit formulier. Lidmaatschap bij AEGEE-Utrecht is maar 70 euro per jaar, en na februari zelfs nog maar 35! Wil je meer weten, alvast sfeer proeven of ervaringen horen van één van onze leden? Kom dan langs op onze borrel! Iedere woensdag in de Back and Fourth (Loeff Berchmakerstraat 4) vanaf 21.00.