Afgelopen Activiteiten

Wijnproeverij op de Utrechtse grachten

Lieve leuke leden opgelet! Wil jij nou ook óptimaal genieten van dit heerlijke zomerse weer? Kom in de middag van 25 mei de grachten onveilig maken compleet met boot, wijnproeverij inclusief een wijnlesje op maat, snacks inclusief heel veel brie én onze leuke commissieleden natuurlijk ❤️ dat wil je natuurlijk niet missen! 

Dit allemaal voor maximaal €12,5-,  Er is beperkt plek dus schrijf je snel in! We gaan uit van 2 boten, maar mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn, gaan we met 1. Dussss: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! 🚤🍷

Let op: aanmelden via de site is dus nog géén garantie op een plekje. De Accie neemt contact met je op en geeft aan of je een plekje op boot één (gegarandeerd) of een plekje op boot twee (alleen bij genoeg aanmeldingen) hebt bemachtigd!

Wanneer was het?
Vanaf: 25-05-2022 15:45
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€12,50
Waar was het?
Oosterkade 18, 3582 AT Utrecht, Nederland

DIES-Week: Lasergamen

Voor de DIES-Week organiseert het bestuur een mooi potje lasergamen!

Voor maar 14€ vul jij je donderdagavond op met twee spannende en flitsende lasergamepotjes, en een gratis drankje tussendoor!

Wanneer was het?
Vanaf: 19-05-2022 19:15
Tot: 19-05-2022 21:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€14,00
Waar was het?
Biltstraat 4, 3572 BA Utrecht, Nederland

Lustrum Dies Feest

Om deze fantastische Lustrummaand af te sluiten kan hét Diesfeest niet ontbreken. En lieve mensen, wat gaat het een topfeest worden. Om te beginnen is het feest op een onwijs gave locatie, in het proeflokaal bij VandeStreek. En dat is nog niet eens het beste: er is speciaalbier op de tap voor een speciaal prijsje, er is een goede DJ, er zijn snacks en we nemen je mee terug de tijd in. Wij presenteren namelijk ons thema met alle disco-passie in ons:

Boogie Woogie Engine House o.d.z. wiens bloempje besmeer jij vanavond? 

Je hoort het goed, trek je allergaafste outfit aan en dan wordt dit een top avond! 

O, en wat wij leuk vinden om erbij te vertellen: voor alle Eurovisie Songfestival fans onder ons, deze is te volgen! Dus geen reden om niet te komen, combineren maakt alles beter. Voor slechts €8,50 wordt dit een topavond. Schrijf je snel in!

 

Wanneer was het?
Vanaf: 14-05-2022 20:00
Tot: 15-05-2022 01:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€8,50

Lustrum Cantus

Of dit nou je eerste cantus wordt of je laatste, het maakt niet uit: het is feest, wij zijn jarig en daar hoort een cantus bij! Deze Lustrumactiviteit in de maand mei wil je absoluut niet missen. Het Lustrumbestuur zal de cantus leiding zijn en wij zullen bijgestaan worden door de toppers van SfeerBeheer. Voor €25 drink jij een goede avond lang heel veel bier én schreeuw en zing je je helemaal schor. Het is in K-Sjot, dus het kan niet anders dan leuk worden. Oh, we vergeten bijna het allerbeste: als je je inschrijft voor de Lustrumcantus krijg je je bier in een (GRATIS!) Lustrumpul! Geheel zelf ontworpen, de enige echte Lustrumpul. Die Lustrumpul is na de Lustrumcantus helemaal van jou en daar kan je nog heel wat liters bier (of water, of thee, of limonade) mee drinken! 

Let op: helaas is de Lustrumcantus 18+, maar niet getreurd! Na de cantus wordt het feestje gewoon oud en vertrouwd doorgezet op de boot. 

Schrijf je snel in, want hier wil je bij zijn!

 

Wanneer was het?
Vanaf: 11-05-2022 20:00
Tot: 11-05-2022 23:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€25,00

SportCie Familiedag: Flag hunt in Jump Square

Opgelet!!!

Daar zijn we weer met deze keer een eigen activiteit. De SportCie staat te springen om deze samen met jou te spenderen.

De SportCie organiseert namelijk de allereerste familiedag! Wat betekent dat nou?

In AEGEE werken we met families. Heb jij jouw familie nou al een tijdje niet gezien? Of spreken jullie elkaar juist elke week? Neem elkaar gezellig mee naar deze activiteit, waar de families tegen elkaar strijden in een heuse flag hunt! Waar gaan we dit dan doen? We gaan dit doen op een hele speciale locatie, namelijk in trampolinepark Jumpsquare, inclusief inflatable airpark!

Heb je nou geen familie en sluit je graag bij iemand anders aan of maak je met een paar mensen graag een ééndagsfamilie? Alles mag, zolang het maar gezellig is!

Voor maar €10,- (dat is 5 euro korting op de normale prijs!) kan je eerst meedoen aan de geweldige familie flag hunt, en daarna kun je nog een uur lang vrij springen. Geloof ons maar, langer dan dat zou niemand overleven. Daarom zullen we achteraf met iedereen die dat wil nog gezellig naborrelen.

Je kunt je hier inschrijven, maar wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken.

Waar: Jumpsquare Nieuwegein, Van Musschenbroekbaan 2

Wanneer: vrijdag 6 mei van 19:30 tot 21:00.

Wanneer was het?
Vanaf: 06-05-2022 19:30
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€10,00
Waar was het?
Van Musschenbroekbaan 2, 3439 MX Nieuwegein, Nederland