Foodcie: Live Kookworkshop

Kook live mee met de FoodCie!

 

Tijdens de afgelopen weken is er een nieuwe wind door de FoodCie gaan waaien. Een groep van ervaren routiniers is aangevuld met gretige nieuwe kookliefhebbers. De grote vraag is natuurlijk hoe de machtsverhoudingen liggen na alle wisselingen in de commissie.

De FoodCie kwam unaniem tot de beslissing dat deze kwestie uitgevochten moet worden in de keuken. Op donderdag 12 november vanaf 17:30 uur zal de FoodCie maar liefst TWEE live kookworkshops uitzenden via de AEGEE-discord. Team oud of Team jong zal je begeleiden met het koken van een voortreffelijk en nog nader te bepalen gerecht. We kunnen alvast mededelen dat het hoofdingrediënt pompoen is. De rest van de invulling is aan de teams en wordt ruim van tevoren aan je gecommuniceerd.

We snappen dat je nu al zeer geïnteresseerd bent geraakt in het meedoen aan een overheerlijke live workshop van de FoodCie. De enige kosten die je maakt zijn de boodschappen voor het gerecht.

Ben je lactose intolerant en/of vind je het eten van koriander erger dan shampoo in je mond? Sluit je dan in ieder geval aan bij team jong.

Wat? Live kookworkshop
Wie? Alle AEGEE-leden
Waar? Discord
Wanneer? 12 november 17:30 uur
Kosten? Enkel de boodschappen

Wanneer was het?
Vanaf: 12-11-2020 17:30
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
Helemaal niks!

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.