Week of Kindness: Hart Onder de Riem Kaartjes

Ken jij iemand die een hart onder de riem nodig heeft? Of wil jij gewoon een paar kaartjes schrijven voor mensen die een lief berichtje verdienen? Tijdens de Week of Kindness kan je zoveel kaartjes van gerecycled papier (ontworpen door de Promocie!) als je wil bestellen bij ons (gratis!) om een lieve boodschap op te schrijven. Na het schrijven mag je deze kaartjes zelf versturen (op eigen kosten) of teruggeven aan het bestuur zodat wij ze kunnen versturen of langsbrengen. Heb je zelf een idee waar jouw kaartje naartoe kan? Schrijf dan zelf een adres op. Zo niet, dan zorgen wij dat je kaartje goed terechtkomt bij bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of daklozenopvang.

Geen inspiratie om zelf een boodschap te verzinnen? Geen zorgen, wij hebben een aantal voorbeeldbrieven voor je klaarstaan. Deze ontvang je in de mail na je inschrijving.

Je kan je kaartjes van 13-17 april ophalen bij Leonoor in het centrum. Na het schrijven heb je tot 24 april om ze terug te brengen (als je ze niet zelf wil versturen/langsbrengen).

Wanneer was het?
Vanaf: 19-04-2021 09:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
Helemaal niks!

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.