Lustrum: Rally

Houd je van autorijden, spelletjes en borrelen? Schrijf je dan in voor de Lustrum Rally! Tijdens de rally reis je in groepjes met de auto langs verschillende plekken in Nederland waarbij je door middel van een speurtocht steeds dichter bij het voor jullie onbekende einddoel komt! De winnaar van de rally wordt uiteraard beloond met een mooie prijs! Na afloop van de rally kan je gezellig met mensen ergens eten (halen) waarna er een borrel georganiseerd wordt om de dag in stijl af te sluiten. Tijdens dit weekend wordt er een slaapplaats voor je geregeld, het enige wat je zelf mee moet nemen zijn je slaapspullen!

 

Denk je nu: ‘Ik wil graag meedoen maar ik heb geen auto...’ Geen zorgen, er zijn in utrecht meerdere plekken waar je voor een redelijke prijs een auto kan huren. Als je dit bedrag split hoeft het niet al te veel te kosten. Mocht je nu niemand in je groepje hebben met een rijbewijs? Door middel van hier en daar wat schuiven zorgen we ervoor dat iedereen mee kan! 

 

Mocht je nog vragen hebben over de rally dan kan je altijd 1 van ons aanspreken op de borrel, of een mailtje sturen naar: lustrum@aegee-utrecht.nl

 

En geen zorgen, de uitstoot van de auto’s wordt door AEGEE gecompenseerd! 

 

LET OP: Vervoer, brandstof, avondeten en borrel zijn op eigen kosten.Er is beperkt plek. Mocht de activiteit vol zitten, houdt de socials in de gaten! De kans is groot dat er later nog plekken vrijkomen!

Wanneer was het?
Vanaf: 27-11-2021 10:00
Tot: 28-11-2021 15:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
Helemaal niks!

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.