Online exchange met AEGEE-Plzen

Het is tijd voor iets compleet anders deze keer! Aangezien we dit jaar helaas niet zo veel kunnen reizen als we hadden gewild, moeten we een andere manier verzinnen om mensen te leren kennen. Daarom hebben we samen met AEGEE-Plzen besloten om een online exchange te doen! Plzen is natuurlijk de stad van herkomst van pils, dus pak er lekker een pilsje bij zodat we kunnen pilsen met AEGEE-Plzen! 

Hoewel we de exchange graag fysiek zouden doen, laat corona dat helaas nog niet toe, maar dit is de perfecte kans om alvast wat mensen te leren kennen. AEGEE-Plzen heeft namelijk gezegd dat ze deze online exchange graag willen opvolgen met een real-life exchange in de toekomst ;) 

Om elkaars leden dus wat beter te leren kennen, houden we deze online exchange bij een avond vol leuke spelletjes, waaronder een paar icebreakers en misschien wel een potje Among Us of een Pubquiz! Schrijf je dus snel in, want hoe vaak kun je dit jaar nou eigenlijk zeggen dat je met mensen uit Tsjechië hebt gekletst en spelletjes gespeeld?

 

Wie: leden van AEGEE-Utrecht en AEGEE-Plzen

Wat: Online Exchange!

Waar: Discord (link volgt)

Wanneer: 4 februari, 19:00 uur

Wanneer was het?
Vanaf: 04-02-2021 19:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
Helemaal niks!

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.