Batavieren Race 2022 AEGEE-D.U.N.

Heb jij gedurende deze lockdown elke dag een rondje hard gelopen? Dan zal je nu vast en zeker een aardig goede conditie hebben opgebouwd! Doe daarom mee aan de 50e editie van de Batavierenrace. Ren gezamenlijk met andere AEGEE-locals in verschillende etappes van Nijmegen naar Enschede. En zodra je daar eenmaal bent aangekomen, kan je met de vrienden die je onderweg hebt gemaakt, genieten van het Batavierenfeest in Enschede. De race begint op vrijdagavond 29 april en eindigt op 30 april, waarna het feest zal beginnen!

 

Wil je je inschrijven? Dan kan dit t/m 24 februari, maar let op, want er zijn maar een paar plekken vrij, dus wees er snel bij!  Er zijn verschillende etappes waar je aan mee kunt doen: avond-, ochtend- en middagploeg. Deelname aan de race (en het feest) kost maximaal €50,-. 

PAS OP! Je aanmelding is alléén geldig als je ook deze Forms invult voor de organisatie: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSer-TW-28b13yh-TUtQItQb9XWhU7ghg7xaM2HEA9zsSeG7Ag/viewform

 

P.S. Verwacht minstens 3,5km km te gaan rennen (veel meer kan ook natuurlijk!), maar maak je geen zorgen, want al die verbrandde calorieën mogen er tijdens het feest wel weer bijgetankt worden!

Wanneer was het?
Vanaf: 29-04-2022 20:00
Tot: 30-04-2022 23:59
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€50,00

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.