Bestuurs-geïnteresseerdendiner

Ben jij op zoek naar een leerzaam jaar vol uitdagingen? Deins jij niet terug van een beetje verantwoordelijkheid? Leid jij de borrels in goede banen? Ben jij flexibel en werk je goed in teams? Zit jij vol goede ideeën over onze vereniging? Zie jij jezelf alles brassen op een CoBo? Heb jij zin in een van je meest onvergetelijke jaren van je studententijd? Dan is bestuur worden bij AEGEE-Utrecht wellicht iets voor jou!

Misschien heb je hier al stiekem weleens over nagedacht, ben je er al zeker van dat je een motivatiebrief gaat sturen, òf misschien heb je helemaal geen idee of een bestuursjaar iets voor jou is. Hoe dan ook: je bent welkom om je aan te melden voor het Bestuurs-geïnteresseerdendiner op donderdag 17 februari om 19:00. Tijdens het Bestuurs-geïnteresseerdendiner ga je in gesprek met de huidige bestuursleden, ontmoet je andere geïnteresseerden, en kun je zo helemaal uitvogelen of een bestuursjaar iets voor jou is.

Het diner is geheel gratis en vrijblijvend. Dus meld je aan, en misschien is dit het begin van je loopbaan als bestuurslid van het XXXVIIe bestuur der AEGEE-Utrecht!

 

Let op: Bij deze activiteit zullen we de dan geldende maatregelen van het RIVM in acht nemen. Het kan dus zijn dat we met shifts gaan werken deze avond. Ook zullen we je vragen om een zelftest te doen. Meer info volgt na je aanmelding!

Wanneer was het?
Vanaf: 17-02-2022 19:00
Tot: 17-02-2022 22:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
Helemaal niks!

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.