Introkamp 2022 - Helper half weekend VRIJDAG-ZATERDAG

LET OP! Deze inschrijflink is alleen maar voor helpers van VRIJDAG 16 september tot ZATERDAG 17 september.

 

Van 16 t/m 18 September is het weer zover! Het jaarlijks introkamp komt eraan! Het belooft weer een prachtig kamp te worden met superleuke activiteiten. Het thema: Bakkey+. Dit wil zeggen: alles wat te maken heeft met Disney Universe.

 

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar helpers. Als helper werk je samen met de introcie om een goed kamp op te zetten. Dit jaar pakken we het iets anders aan: we willen een vast keukenteam samenstellen, zodat het voor iedereen duidelijk is wie de keuken beheert. Jij bent dus het aanspreekpunt voor iedereen die bijvoorbeeld iets extra’s wil eten. Daarnaast kan je ingezet worden bij helpen met de lunch. Wil je liever op andere vlakken helpen? Dan kan je ook mee als algemeen helper en kunnen we jou dus op meerdere activiteiten inzetten. 

 

LET OP! Kom jij alleen om te tappen voor sfeerbeheer, of kom je alleen vanuit het HBC dan is er voor jou een aparte inschrijflink.

 

BELANGRIJK: Wanneer je wisselt van functie (je wordt bijvoorbeeld toch ouder of gaat helpen bij het tappen oid) mail dit dan naar intro@aegee-utrecht.nl zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wisselen van heel naar half weekend of visa versa is niet mogelijk. Na inschrijving is afmelden niet mogelijk. 


Kosten: max. €38,25

 

Binnen een week ontvang je een bevestigingsmailtje vanuit de introcie, heb je vragen, stuur ons een mailtje.

Wanneer is het?
Vanaf: 16-09-2022 16:00
Tot: 18-09-2022 15:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€38,25
>Waar is het?
9243 Bakkeveen, Nederland

Het maximumaantal inschrijvingen voor deze activiteit is bereikt, helaas kun je je niet langer inschrijven.