Liftweekend 2021-2022

De LiftCie is back, en beter dan ooit. Houd jij van een avontuur en kun jij wel tegen wat spanning? Gooi jij makkelijk jouw charmes in de strijd en voorzie jij een ingenieus plan? Óf improviseer jij juist gaandeweg? Kom dan van ’s ochtends vroeg vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni mee tijdens het liftweekend. Ga gezellig met een goeie vriend of vriendin op pad of leer juist een nieuw persoon kennen!

Wij van de LiftCie hebben een mooi programma gemaakt. Voor een aangename prijs van maximaal €69 exclusief terugreis krijg je twee overnachtingen, ontbijt, een handige goodiebag en ervaar je onder andere een kroegentocht die je echt niet wil missen! Voel je daarnaast ook zeker vrij om zelf rond te dwalen in deze van oorsprong middeleeuwse stad. Wees er snel bij want VOL = VOL!

BELANGRIJK!! Wij raden aan te liften in duo’s van jongen en meisje. Dit voor jullie eigen veiligheid en succes :) Daarnaast staat het je vrij om als echte lifter op zondag terug te liften of kun je er ook voor kiezen om op je gemak met de trein terug te reizen. Voor dit laatste moeten wij wel al op tijd tickets kopen. Dit kun je uiterlijk 26 mei aangeven. Een treinticket kost maximaal €45 (eerder bij zijn maakt het goedkoper, op is op).

Wanneer was het?
Vanaf: 17-06-2022 06:30
Tot: 19-06-2022 20:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€114,00

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.