Lustrum: Ouderdag

De Lustrum maand was een daverend succes en we hebben onwijs genoten van iedereen die samen met ons het Lustrum van AEGEE-Utrecht heeft gevierd! Maar het jaar is nog niet voorbij en we snappen dat jullie nog geen genoeg hebben van de Lustrumactiviteiten. Daarom hebben we natuurlijk nog meer leuks voor jullie in petto: op 25 juni organiseert het Lustrumbestuur een AEGEE Ouderdag! 
 
Neem je ouder(s) mee op een heerlijke rondvaart over de grachten van ons mooie Utrecht en strijk daarna neer met een hapje en een drankje op het terras bij het Landhuis in de Stad! Voor €14,50 per persoon kunnen jij en je ouder(s) genieten van deze zomerse activiteit en kunnen jullie je ouder(s) ook nog eens kennis laten maken met onze mooie vereniging en onze stad. De drankjes bij het Landhuis zijn voor eigen rekening, de hapjes zitten al bij de prijs inbegrepen!
 
Let op: Als je je aanmeld kan je 1 zeker ouder meenemen. Wil je er meer dan 1 meenemen? Vink dan de checkbox hieronder aan en stuur een mail naar lustrum@aegee-utrecht.nl! Die laten dan weten of het mogelijk is 2 of meer mee te nemen.
 
De rondvaart start vanaf de Oudegracht 85 en daar zal deze ook weer eindigen. 
Let op! Na de rondvaart zal het Lustrumbestuur jullie te voet naar het Landhuis in de Stad begeleiden, dit is ongeveer 2 KM lopen. Mocht je om praktische of fysieke redenen liever met je ouder(s) de fiets pakken naar het Landhuis in de Stad? Geef dit dan even aan bij het Lustrumbestuur zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Het regelen van een fiets is eigen verantwoordelijkheid. 
 
Wij hebben er in ieder geval veel zin in, schrijf je in en dan zien we je snel!
 
 
Wanneer was het?
Vanaf: 25-06-2022 14:00
Tot: 25-06-2022 18:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€43,50

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.