UIT 2022: Pizzaborrel (UIT-lopers)

Loop jij mee met de UIT? En wil jij AEGEE-Utrecht beter leren kennen, onder het genot van een lekkere GRATIS pizza? Meld je dan nu aan voor de pizzaborrel!

De pizzaborrel zal plaatsvinden in het Griftpark, en we zullen te herkennen zijn aan de grote AEGEE vlag (en natuurlijk de geur van pizza). De borrel start om 19:00. Wees op tijd, anders wordt je pizza koud! Na de pizza zullen we gezellig blijven borrelen, dus BYOB.

Om het de pizzabakkers iets gemakkelijker te maken, hebben we wel beperkte keuze. Vink hieronder aan wat jouw dieet is (vleeseter, vegetarisch, vegan of glutenvrij). Dan proberen we bij het uitdelen van de pizza's aan ieders wensen te voldoen! Je kan uiteraard maar één pizza krijgen, dus je mag ook maar één box aanvinken.

NB: er zijn maar 80 gratis pizza's te vergeven.
 
Noot: Tijdens de activiteit zullen er foto's worden gemaakt door AEGEE-Utrecht. Deze foto's worden intern gedeeld en kunnen gebruikt worden voor promotie-doeleinden. Bij het aanmelden voor deze activiteit ga je hier mee akkoord. Wil je niet op de foto? Dit kun je ter plekke aangeven bij de organisatie. 
Wanneer was het?
Vanaf: 16-08-2022 19:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
Helemaal niks!
Waar was het?
Van Swindenstraat 129, 3514 XR Utrecht, Nederland

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.