VIIe Lustrum Gala

Het is eindelijk zover; de kaartjes voor het grote Lustrumgala zijn in de verkoop. Voor maar maximaal €95 bemachtig jij toegang tot een magisch gala op 5 maart met het thema ‘Stella Nova, odz: A Star Is Born’.

Wat je daar allemaal voor krijgt?

 

     Heen én terugreis naar het Lustrumgala. Geen zorgen over vervoer dus!*

     Een aperitiefje bij binnenkomst!

     Een geweldig gala in een middeleeuws kasteel, waar je je binnen én buiten onder een sterrenhemel bevindt!

     Een volledig verzorgd driegangendiner!

     Een spetterend feest met DJ en natuurlijk veel snacks!

     En natuurlijk een open bar (incl. sterk) gedurende de hele avond (18:00-03:00)!

 

Klinkt als een koopje, toch? Schrijf je dus heel snel in, want ook voor een gala zo groot als deze is er maar beperkt plek!

 

BELANGRIJK: Mocht het gala geen doorgang kunnen vinden door de maatregelen die op dat moment gelden, zal het gala worden geannuleerd en wordt er geen geld afgeschreven voor je kaartje. Zodra het gala zeker geen doorgang kan vinden, wordt dit gecommuniceerd met de leden.

 

Nodige details;

 

     We vertrekken op zaterdag 5 maart om 16:30 vanaf Jaarbeursplein 24 (dit is voor het NH hotel. Wees hiervoor op tijd, want we zullen niet wachten! In het weekend is het kasteel overigens niet bereikbaar met openbaar vervoer, dus zorg dat je meerijdt met de bus.

     In de bus draagt iedereen tijdens de gehele rit een mondkapje. Er wordt verwacht dat je deze zelf meeneemt.

     Het is zeer waarschijnlijk dat je een geldige QR code nodig zal hebben om toegang te krijgen voor het gala. Deze zal bij de bus worden gescand. Vergeet dus ook geen geldig identiteitsbewijs! 

 

*Bij dit gala is ook het vervoer voor je geregeld, wat super fijn is natuurlijk! Maar bij deze reis hoort een extra voorwaarde: je dient als reiziger de bus netjes en schoon achter te laten. Wanneer dat niet gebeurd, is de vervuiler € 75 verschuldigd aan de buschafeur en dient de reiziger dit direct, voor verlaten van de bus, contant te betalen. Om incidenten te voorkomen, vragen wij om een extra machtiging van € 75. Dit bedrag zal enkel geïncasseerd worden wanneer AEGEE-Utrecht deze boete voor jou moet voorschieten. 

We snappen als AEGEE-Utrecht dat dit voor sommigen een groot bedrag is om in een keer te moeten betalen. Wil je overleggen over een betaling in termijnen? Stuur dan even een mailtje naar de fiscus, ariane.blok@aegee-utrecht.nl

Wanneer was het?
Vanaf: 05-03-2022 16:30
Tot: 06-03-2022 03:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€95,00
Waar was het?
Kasteel Aldendriel, Kasteelsestraat 4, 5451 NZ Mill, Nederland

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.