Workshop: Wil jij wel wat ik wil?

Hoe reageer je op iemand die seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft ervaren? Ben je geïnteresseerd in de metoo-discussie? Als dit je aanspreekt, kom dan maandag 16 januari  van 19 – 21 uur naar de workshop Wil jij wel wat ik wil?

 

Wat gaan we doen?

In deze workshop van twee uur maken we het onderwerp seksueel grensoverschrijdend gedrag op een speelse en interactieve manier bespreekbaar. We gaan in op begrippen als grenzen, wensen, consent en victim blaming. In een veilige setting houden we verschillende casussen tegen het licht. Daarnaast bieden we je handvatten hoe in gesprek te gaan met een vriend(in), medelid of iemand anders die wil vertellen over een onprettige ervaring. 

Ook is er ruimte voor het delen van verhalen vanuit persoonlijk en professioneel perspectief. Wat je wel of niet deelt, bepaal je helemaal zelf. De verhalen die gedeeld worden blijven tussen vier muren.

 

Wie begeleiden je in de workshop?

Wij zijn Femke Noordhoek en Roos Diependaal. Femke is coördinator bij het Student Support Centre van Hogeschool Utrecht en houdt zich bezig met studentenwelzijn. Femke is een ervaren trainer die werkt met thema’s als sensitiviteit, presentatie(angst) en nog veel meer.

Roos Diependaal is regisseuse bij De Theaterbeweging. Ze maakt met sociaal-artistiek theater moeilijke onderwerpen bespreekbaar. Drie jaar geleden studeerde zij af aan de master Ecologische Pedagogiek met een narratief onderzoek, gekoppeld aan een voorstelling over jongeren met psychosegevoeligheid.

 

De workshop Wil jij wel wat ik wil? is onderdeel van een groter project: https://husite.nl/hu-helpt/student-support-centre/wil-jij-wel-wat-ik-wil/

Wanneer was het?
Vanaf: 16-01-2023 19:00
Tot: 16-01-2023 21:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
Helemaal niks!

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.