Met de KampeerCie naar Texel!

Hey kampeerder, 

Hoe overleef ik…. Kamperen? Nou, door het gewoon te doen!! De KampeerCie heeft afgelopen tijd keihard geknokt om een leuk weekend in elkaar te zetten, voor de nieuwe (en oude) avonturiers. Na de koude nacht in het bos dacht de KampeerCie het eens anders te gaan doen. Dit keer gaan we naar de plaats van de schapen, de zee en het Nederlands speciaal bier. Je raad het al, we gaan naar Texel!! Dit mooie eiland in de Noordzee wordt het decor waar AEGEE-Utrecht vanaf 2 t/m 4 juni van het Texelse vloeibare goud kan genieten. (Hopelijk) zon, zeker zee en 100% plezier komen zeker aan de orde. Wij hebben er zin in om met jullie de Texelse wildernis te trotseren op de fiets. 

Je krijgt: 

- Een prachtige kampeerplek midden in het Texelse boerenleven.

- Fietsverhuur voor 3 dagen

- Goed sanitair

- Ontbijt, lunch en voor avond avondeten op zaterdag

- Drinken + snacks

- Leuke activiteiten

- Gezelligheid!

En dan nu de praktische zaken. Het maximum tarief is 92 euro. Je reist zelfstandig met het OV en betaald dan ook de 2,50 euro bootkosten om met de ferry te kunnen oversteken. 

Je moet zorgen dat je vrijdag 2 juni om 17:00 de ferry van vanaf Den Helder naar Texel neemt. Vanuit Utrecht Centraal gaat er een directe trein naar Den Helder. Gelukkig is er de Kampeercie om je hierbij te helpen. Neem je eigen tent + stoel mee of fix een plekje bij iemand anders. 

LET OP: het is fysiek intensief. Je gaat sjouwen met spullen en waarschijnlijk veel fietsen op het eiland zelf. Bij vragen: kampeercie@aegee-utrecht.nl

Schrijf je snel in, want VOL=VOL. 

We zien je op Texel!

 

Wanneer was het?
Vanaf: 02-06-2023 17:00
Tot: 04-06-2023 15:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€92,00
Waar was het?
Texel, Nederland

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.