Activitities Utrecht

QuizQlub: het verhaal van AEGEE-Utrecht

Er was eens... een boot en een vereniging... wil jij weten hoe dit sprookje gaat?

Dan ziet de Quizqlub jou op 7 juni om 19:30. Een quiz vol magie, geschiedenis en sterke verhalen.

Zien je dan XOXO je favo QuizQlub

Wanneer is het?
Vanaf: 07-06-2023 19:30
Tot: 07-06-2023 21:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!
>Waar is het?
Vondellaan 1C, 3521 GA Utrecht, Nederland

ArtCie: Scenery Painting

Lieve mensen, binnenkort staat (snik) alweer de laatste activiteit van de ArtCie voor de deur (snik snik). Om de traditie van vorig jaar voort te zetten, zullen wij ook dit jaar weer een GRATIS schildermiddag organiseren! Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om op donderdag 8 juni 17:00 met ons het idyllische landschap van Amelisweerd te komen schilderen. Zo kun je voor een middagje even ontsnappen aan de stress van de laatste schoolloodjes en lekker genieten van het zomerse weer. Laat je innerlijke Vermeer naar boven komen en laat je inspireren door de prachtige natuur die Utrecht rijk is. Klinkt inderdaad als iets waar je helemaal zen van wordt, toch? Schrijf je snel in!

 

Tot dan! Groetjes, de ArtCie

Wanneer is het?
Vanaf: 08-06-2023 17:00
Tot: 08-06-2023 19:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!
>Waar is het?
Zandlaan, 3584 Utrecht, Nederland

Ledendag: naar de Efteling!

Drakenjaagers, Kompels en Bokkenrijers opgelet! De dag voor de leden is eindelijk hier. Kom samen goud mijnen tot de Witte Wieven je wegjagen. Vier carnaval ookal is het juni, heb de vlucht van je dromen! Kom jij met je vrienden winnen in de waterbaan? 13 Juni organiseren de LedendagCie en de Rollercoaster Reviewers een betoverende dag! Voor maximaal 29,50 euro kun je al een kaartje krijgen! 

Om 09:15 verzamelen we op Utrecht Centraal om vervolgens met het Openbaar Vervoer richting Kaatsheuvel te gaan. De verwachtte aankomsttijd is 11:00. We willen tot 18:00 in het park blijven en gezamenlijk weer terugreizen. Verwachte terugkomsttijd op Utrecht Centraal is rond 20:00.

LET OP: reiskosten zijn niet inbegrepen! (studenten week OV is gratis reizen)

Wanneer is het?
Vanaf: 13-06-2023 09:15
Tot: 13-06-2023 20:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€29,50
>Waar is het?
Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel, Nederland

Alumni-activiteit: Op boevenpad

 Odz. Wiens code kraak jij vandaag?

 

Het is alweer even geleden dat je hard moest blokken om je studie af te ronden. Wil jij testen of de radartjes het nog doen en heb je zin om je hersens weer eens te laten kraken? Geef je dan op voor Prison Island XL! In dit cellencomplex vind je maar liefst 39 cellen met elk hun eigen opdracht. Los jij ze allemaal op?

 

Vanzelfsprekend is er weer een na-borrel om gezellig bij te kletsen met je oude AEGEE-buddies. Inclusief borrelsnacks en twee drankjes. Geef je snel op, want we moeten snel het aantal deelnemers doorgeven!

 

De afsluitende borrel is bij Café de Straatweg (Amsterdamsestraatweg 283). Kun je niet aanwezig zijn bij de activiteit, maar heb je wel zin in een borrel? Dan kun je vanaf 15:45 aansluiten.

 

Het is mogelijk om bij Café de Straatweg te blijven avondeten. Mocht je dat van plan zijn met je alumni-vrienden (dit is op eigen gelegenheid), dan zou de Straatweg het fijn vinden daar al rekening mee te houden. Maak dan vast even een reservering via hun website.

Wanneer is het?
Vanaf: 24-06-2023 13:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€14,00
>Waar is het?
Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht, Nederland

NJN x AEGEE-Utrecht Vleermuizen & Zwaluwen Avond

We gaan weer Back to the Roots, de natuur in! 🌳🦇
 
Dinsdagavond 27 juni gaan we met de NJN en AEGEE-Utrecht op zoek naar vleermuizen en zwaluwen in Utrecht. De zomer is dé tijd om in de avonden actieve vleermuizen te vinden. Vaak kan je ze zien, maar snel en in het donker. Je kan ze echter ook herkennen aan hun geluid! Met een batdetector gaan we op stap om de vleermuizen te horen en op naam te brengen. Ondertussen houden we onze ogen open voor alle andere leuke dingen die we tegenkomen. 
Ga je mee? 
 
Praktisch: Di 27 juni verzamelen we om 20:15 naast het Louis Hartlooper Complex met de fiets. Na zeer een korte intro over vleermuizen fietsen we een stuk de Kromme Rijn af met batdetectoren om vleermuizen te vinden. Onderweg zullen we een aantal keer stoppen en een stukje lopen om de vleermuizen en andere soorten te zien. We zullen rond 23 uur klaar zijn.
 
Meer weten? Contacteer Marius via de mail of app, of ga naar njn.nl.
 
Engelstaligen zijn ook welkom en de excursie kan in het Engels gegeven worden!

 

Schrijf je snel in, kosten: gratis! 🦇🛜
 
Liefs,
Het XXXVIIe
Wanneer is het?
Vanaf: 27-06-2023 20:15
Tot: 27-06-2023 23:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
Helemaal niks!
>Waar is het?
Tolsteegbrug 1, 3511 ZN Utrecht, Nederland