LENTRO 2021

DE LENTRO IS NIET OPEN VOOR AEGEE LEDEN (behalve als je persoonlijk bent uitgenodigd)

----------------------------------------------------------------------------------

Kan je alle hoeken van het huis ondertussen dromen?

Ken je het tegeltjespatroon in je badkamer ondertussen uit je hoofd?

Slaat de verveling toe en ben je nodig toe aan echte gezelligheid?

AEGEE-Utrecht to the rescue! In maart gaat de Lentro van start, een introductieperiode in het voorjaar, speciaal om potentieel leden enthousiast te maken voor onze mooie vereniging. Yes, je hoort het goed! Waar andere verenigingen één introperiode hebben in september, stelt AEGEE zich ook in het voorjaar open voor nieuwe leden. Want; hoe meer leden hoe meer gezelligheid!

Laat die eeuwigdurende corona je niet uit het veld slaan en kom onze Lentro meemaken! Online op Discord, maar daarom niet minder veelbelovend; onder andere een online ecaperoom, een Crazy88 en misschien wel een heuse bierproeverij from home staan op het programma. Wat de precieze activiteiten worden, zal liggen aan de maatregelen die tijdens de Lentro van kracht zijn.

Een maand lang, van 1 t/m 26 maart, ongeveer acht activiteiten georganiseerd door AEGEE-Utrecht voor maar max 5 euro. Wij van de Lentro hebben met de andere commissies en disputen alles uit de digitale kast getrokken om een toffe corona-proof Lentro neer te zetten.

Wat je precies te wachten staat, ligt aan de maatregelen die op het moment van de Lentro actief zijn. Voor up to date informatie, check deze pagina!

Aarzel niet en schrijf je hier in!

Wanneer was het?
Vanaf: 01-03-2021 18:00
Tot: 26-03-2021 18:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€5,00

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.