AEGEE-Utrecht ontmoeten? Lees dan snel verder!

AEGEE-Utrecht is een Europese Studentenreisvereniging. Dit betekent dat we met onze vereniging niet alleen wekelijks borrelen en verschillende activiteiten in Utrecht organiseren, maar ook actief zijn op Europees niveau. We reizen flink wat af door Europa en bezoeken andere AEGEE ‘locals’, dit zijn andere AEGEE verenigingen in meer dan 200 Europese steden!

Je kan binnen onze vereniging dus zelf kiezen waar je actief wil zijn, voor ieder wat wils! Wil je kennismaken met AEGEE-Utrecht? Lees hier waar je ons kan vinden!

UIT

UIT 14-17 augustus

Je kan ons in ieder geval elke dag vinden op janskerkhof! Daarnaast zijn we dinsdag ook te vinden op de verenigingsmarkt. Ons avondprogramma is als volgt:

Maandagavond: UITeten

Dinsdagavond: pubquiz en open borrel bij Mick O'Connells vanaf 21.00

Woensdagavond: open borrel met het thema "Tropical Fiesta" bij Surya (Janskerkhof 23) vanaf 21.00

Donderdagavond: open parkborrel in het wilhelminapark vanaf 18.00. Wees snel en pak ook nog een gratis pizza mee! Klik hier om je aan te melden

Je hoeft je voor de borrels en de pubquiz niet aan te melden, maar vol = vol. 

Zien we je daar?

Open borrels

Open borrel 23 en 30 augustus

Na de UIT hebben we nog 2 open borrels, aanmelden is niet nodig! Je bent welkom vanaf 21.00 op De Oude Buis (Vondellaan 1c). 

Open borrels september

De start van het nieuwe studiejaar gaan wij goed inluiden op 6 september vanaf 21.00 uur bij Mick O'Connells (Jansdam 3)

En op 13 september is onze laatste open borrel bij de Back & Fourth (Loeff Berchmakerstraat 4) 

Introkamp

Introkamp (15 t/m 17 september)

We organiseren weer een superleuk introkamp; samen met de WAUW is dit dé manier om AEGEE supersnel te leren kennen. Samen met je AEGEE-Utrecht 'familie' reis je een weekend lang naar Friesland, voor feestjes, activiteiten en strijd je voor de prijs 'beste AEGEE familie'. Ook maak je een toffe cantus mee en feest je natuurlijk het hele weekend lang! Dit mag je écht niet missen!

Uniek: je hoeft nog geen lid te zijn om mee te gaan! Het introkamp is de ideale manier om de vereniging te leren kennen, zonder verplichtingen. 

Klik hier om je in te schrijven voor het introkamp!

WAUW

WAUW (Welkom Bij AEGEE-Utrecht Weken)

Wil je weten hoe het eraan toegaat bij dé studentenreisvereniging van Utrecht? Schrijf je dan in en leer AEGEE-Utrecht kennen tijdens de Welkom bij AEGEE-Utrecht Weken! 4 weken gevuld met leuke activiteiten van gezellig samen eten tot poolen bij ‘t poolcafé met onbeperkt drank. Leer onze disputen kennen en proef van onze European Spirit. 

En dit alles zonder dat je al lid hoeft te zijn van onze vereniging. Zo kan je eerst AEGEE-Utrecht leren kennen en kijken of onze vereniging bij je past. Van 13 september t/m 6 oktober zullen wij in een feestelijk thema AEGEE-Utrecht op de kaart zetten. Spreekt dit je aan? Klik hier om je in te schrijven voor de WAUW