AEGEE-Utrecht introductieperiode en meer!

AEGEE-Utrecht is een Europese studentenreisvereniging. Dit betekent dat we met onze vereniging niet alleen wekelijks borrelen en verschillende activiteiten in Utrecht organiseren, maar ook actief zijn op Europees niveau. We reizen flink wat af door Europa en bezoeken andere AEGEE ‘locals’, dit zijn andere AEGEE verenigingen in meer dan 200 Europese steden!

Je kan binnen onze vereniging dus zelf kiezen waar je actief wil zijn, voor ieder wat wils! Met de huidige situatie is onze introductieperiode anders dan normaal. Wil je kennismaken met AEGEE-Utrecht? Lees hier waar je ons kan vinden!

Introperiode en meer!

UIT 10, 11 & 12 augustus

De UIT heeft dit jaar helaas geen fysieke activiteiten, maar je kunt ons wel online leren kennen! Vind ons onder het kopje 'Internationale verenigingen', waar we je alles vertellen over wie wij zijn, wat we doen en nog veel meer! Hopelijk zien we je online!

PAK-Weken (17 t/m 30 augustus)

Vanwege de huidige maatregelen omtrent het coronavirus, mogen wij helaas geen fysieke kennismakingsactiviteiten organiseren. Maar omdat wij jou toch graag beter willen leren kennen en je graag een inkijkje willen geven in onze vereniging organiseren wij de PAKweken! Tijdens de Prachtige AEGEE Kennismakingsweken leer je AEGEE-Utrecht op een leuke manier kennen door onder andere spelletjes, een pubquiz en online borrels! En het beste van alles: het is helemaal gratis om deel te nemen aan deze activiteiten! Schrijf je in via deze link.

Verder is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor het borrelbuddy programma, waarbij je gekoppeld wordt aan één of meerdere van onze leden, die jou met alle liefde meer vertellen over alles wat je maar wilt weten over AEGEE terwijl je online samen met dit lid eet. Je bestelt allebei een maaltijd voor de andere persoon, je weet dus niet wat je te eten krijgt! Samen met je borrelbuddy kan je gezellig dineren en kan je al je vragen over de vereniging kwijt. Proef letterlijk de AEGEE sfeer! Inschrijven kan via deze link.

 

WAUW (Welkom (terug) Bij AEGEE-Utrecht Weken) (7 september t/m 2 oktober)

In het begin van het jaar organiseren onze clubs, commissies en disputen leuke avond-activiteiten tijdens de Welkom (terug) bij AEGEE-Utrecht Weken! Nieuwe en oude 'AEGEE-families' zien elkaar (terug) bij activiteiten zoals poolen in Utrecht, SUPpen door de grachten en heb je een silent disco (op afstand). Zo leren we de vereniging, elkaar en ons gloednieuwe bestuur weer beter kennen!

Er is altijd een kans dat de WAUW niet gaat plaatsvinden zoals we die gepland hebben door strengere maatregelen. Als dit het geval blijkt, zullen we een leuk online programma introduceren (uiteraard voor een lagere prijs). Denk aan een online speurtocht, moorddiner en avondje Weervolven! Mocht dit het geval zijn, zullen we dit via onze media naar buiten brengen.

Hou de website en social media in de gaten voor updates! Heb je een vraag? Mail ons of stuur ons een berichtje. Tot snel!

LET OP: Om mee te doen aan de WAUW moet je ingeschreven zijn als lid.

 

Introkamp

Helaas hebben we geen introkamp dit jaar. Omdat een introkamp normaal gezien toch een heel groot onderdeel is van onze introperiode, organiseren we dit jaar in het begin van het jaar veel extra online en offline activiteiten voor iedereen die lid is! We zijn bezig met het organiseren van een kamp later in het jaar om deze leuke reis in te halen voor onze leden. Schrijf je dus in om hem toch nog mee te maken!